Censur – Bernie Sanders sannolikt USAs nästa president men utsätts för ”blackout”

Via DemocracyNow läser jag om hur den demokratiske socialisten, Bernie Sanders motarbetas av politikeradeln och massmedia genom ”blackout” en slags censur.

Som demokratisk socialist motsvarar Bernie Sanders den populäre demokratiske socialisten Olof Palme eller den demokratiska socialisten Jonas Sjöstedt från Vänsterpartiet eller Martin Gustavsson från Vetenskapliga partiet. Vi arbetar nämligen alla för mer välfärd och för en demokrati som gynnar folket, till skillnad från övriga partier som undergräver detta genom att vara för frihandel och en odemokratisk union (USA/EU).

Bernie Sanders är inte till salu och det ogillas givetvis av storföretagen men även av den korrupta delen av politikeradeln inom Demokraterna och av den massmedia som ägs av fåtalet girigbukar.

Det sätt på vilket Bernie Sanders kampanj bekämpas är enligt han själv genom ”Blackout” dvs. mediaskugga eller censur, dvs. att nästan inte nämnas i den massmedia som ägs av fåtalet storföretag trots att man är av stort nyhetsvärde. 

En ny rapport har funnit att flaggskeppen av nyhetsprogram på större nätverk [i USA] NBC, CBS och ABC har dedikerat 234 minuter detta år på [republikanen] Donald Trump jämfört med endast 10 minuter för Sanders.

A recent report finds the flagship news programs at major networks NBC, CBS and ABC have dedicated 234 minutes this year to stories about Donald Trump—compared to just 10 minutes for Sanders.

Frågan är om Vänsterpartiet är utsatt för samma sak i Sverige jämfört med ex. det borgerliga Sverigedemokraterna? I sådana fall är det ett bevis för blackout i Sverige också.

Inte nog med censur. Yttermera verkar han motarbetas av personer inom Demokraterna på ett mycket utstuderat vis som framstår som planlagt. Sannolikt har någon gjort skyddad intern information tillgänglig för Bernie Sanders medarbetare och spridit ryktet om dess tillgänglighet i Bernie Sanders led för att sedan kunna anklaga honom för intrång. En annan anledning till intrånget verkar osannolik.

Det är heller inte omöjligt att intrånget begåtts av infiltratörer i Bernies egna led. Anklagelserna togs snabbt tillbaka då han lade in en stämningsansökan mot de som sannolikt planlagt kampanjen mot honom. Förmodligen ser folket igenom detta smaklösa smutskastningsförsök.

Anledningen att han motarbetas med sådan utstuderad frenesi är sannolikt att folket tror på Bernie Sanders person och på hans politik och han har därför mer individuella donationer än Wallstreets gullegris Barak Obama någonsin fick. USAs folk vill helt tydligt ha Bernie Sanders som president. Han har helt klart potential att bli lika folkligt populär som John F Kennedy.

Som tur är ”äger” folket Internet. USAs folk har Internet. USAs folk kan göra en egen ”blackout” out mot massmedia, stänga av den eller kasta ut den. Det är verkligen glada nyheter att folket har börjat vakna i USA och jag är glad att jag kan hjälpa Bernie Sanders att bli känd även i Sverige.

Intelligenta svenskar vet, precis som intelligenta amerikaner, att massmedia inte längre är en trovärdig kanal och att detta beror på ägarförhållandena, ägandeförhållanden som ser liknande ut i både Sverige och USA.

Vi, folket tror därför inte längre på den falska kapitalistiska dröm som George Carlin berättar om här och som förmedlas i vår massmedia. Spelet är riggat gott folk, banker räddas medan pensionärerna rånas och folket sätts i skuld, men detta är inte vår skuld och vi är många som har vaknat och vi blir fler varje dag. Denna skuld ska betalas tillbaka av de som skott sig de senaste åren.

Till Bernie Sanders får jag rekommendera bra beskydd. De som korrumperar politikeradeln, genom sina lobbyister, kommer inte bli särskilt glada på folkviljans politik om han lyckas med knock out på både Hillary och på republikanerna.

Lycka till, Bernie! Vinn! Bli president och håll dig vid liv i två mandatperioder!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Som president eller statsminister kan man utsätta massmedia för mediaskugga tills dess att ägarförhålllandena rättats till och man kan öppna en egen kanal direkt till folket! ;-)

18 reaktioner till “Censur – Bernie Sanders sannolikt USAs nästa president men utsätts för ”blackout”

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s