Glada Nyheter för Kristna – De som ligger bakom korsfästelse äntligen avslöjade och arresterade

Det är DemocracyNow.org som presenterar nyheterna. 18 Guatemalan Ex-Military Leaders Arrested for Crimes Against Humanity During U.S.-Backed Dirty War.

Det är polisen i Guatemala som har arresterat 18 st f.d. militärledare som nu anklagas för att ha begått brott mot mänskligheten genom decennier av smutsigt krig mot den urbefolkning som härstammar från Maya-indianerna. Det smutsiga kriget har understötts av USA. (Vem annars?)

USA har alltså understött korsfästelser av människor i Guatemalas bergstrakter. Varför är jag inte förvånad? Som kristen individ kan man kanske fråga sig helt stilla om om det kan finnas ett samband mellan djävulen själv och Washingtons ledarskap?

Vi får hoppas att Jimmy Morales dessutom kan övertyga Belize president om att helt fredligt bilda en Enhetstat tillsammans.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Gör gärna denna sida till din startsida i din webbläsares inställningar och utgå sedan från länkarna i högermarginalen för din nyhetsinhämtning! Vi har nämligen försökt hitta objektivare kanaler så att sannolikheten ökar att du som läsare har möjlighet att basera din tro på rimliga antaganden.

3 reaktioner till “Glada Nyheter för Kristna – De som ligger bakom korsfästelse äntligen avslöjade och arresterade

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s