Vill Sverigedemokraterna ha kärnstridspetsar riktade mot Sverige och emigrera till Kongo?

Jag har nyligen kritiserat Miljöpartiet med en politisk satir för att de varit positiva till värdlandavtalet med NATO vilket kan innebära kärnstridsspetsar på svenskt territorium och att Sverige attackeras med kärnvapen i händelse av krig.

Jag har tidigare skrivit att Sverigedemokraterna varit för fred i världen eftersom de var emot Afghanistankriget tillsammans med Vänsterpartiet. Nu läser jag på Sverigedemokraternas hemsida att de är för smyganslutningen till Nato som kallas ”Värdlandavtalet”.

Detta beror sannolikt på den ryssofobi som tycks husera fritt i Sverigedemokraterna som Jan Milld tar upp. Jag anser istället att vi rimligen bör vara Natofober om vi vill göra det bästa för framtidens generationer Nu är det endast Vänsterpartiet i riksdagen som är för fred i världen.

Varför partier som kallar sig ”Miljö” ”gröna”, ”Sverige” och ”demokrater” kan komma på tanken att utsätta vårt folk för ett kärnvapenkrig kan jag endast spekulera i, vilket jag gjort tillräckligt med den politiska satiren om Miljöpartiets kärnvapenkåthet.

Jag noterar med sorg att Sverige nu sannolikt, utan att tillfråga folkviljan, går in i allians för att medverka i det tredje världskriget. Det är kanske dags att emigrera innan skiten träffar fläkten? Hmm… Afrika verkar vara en relativt kärnvapenfri zon där man kanske skulle kunna överleva 10 nukleära vintrar om man bara laddar ordentligt med vatten och torrfoder i en bunker. Vilket land i Afrika man lämpligas bör utvandra till vid nukleär vinter vet jag ej, men kanske i den region där man tror människan uppstod eller varför inte någonstans i Kongos djungler?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Gör gärna denna sida till din startsida i din webbläsares inställningar och utgå sedan från länkarna i högermarginalen för din nyhetsinhämtning! Vi har nämligen försökt hitta objektivare kanaler så att sannolikheten ökar att du som läsare har möjlighet att basera din tro på rimliga antaganden.

7 reaktioner till “Vill Sverigedemokraterna ha kärnstridspetsar riktade mot Sverige och emigrera till Kongo?

    1. Även om Teneriffa, med mycket sol och rent vatten från Teide, är en lockande tanke mitt i den Svenska vintern, så är det tveksamt om temperaturen är hög nog för odling av grödor för överlevnad vid nukleär vinter.

      Norra halvklotet är sannolikt för kallt. En ö har heller inte mycket naturresurser, medan Kongo är fullt med naturresurser. Kongo vid ekvatorn verkar mer logiskt.

  1. Sd är emot Natoanslutning. Detta har partiet offentligt klargjort. Värdlandsavtalet innebär ej någon smyganslutning till Nato ( även om man kan tolka det så ). Men man måste beklaga att Sd i så fall ej är emot värdlandsavtalet med Nato, om det verkligen förhåller sig så. Vilket jag inte har fått något bevis för.
    Det finns visserligen krafter i detta parti som i de flesta andra partier som antagligen vill driva på en utveckling mot Natomedlemskap. Det är dock inte sannolikt att de har något reellt medlemstöd för dyligt. Det lär medlemsundersökningerna snart visa. Vad jag vet, är det nog det enda partiet i Sverige som avläser medlemmarnas åsikter i olika frågor innan beslut om sådant kan fattas.
    Det är sannolikt att Sd skulle tappa många sympatisörer genom en sådan manöver över huvudet på sina medlemmar. Det aktar de sig nog för.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s