Kod192 – Bilen Sveriges förare har kletat tjära på vindrutan

Demokrati betyder folkstyre. I en demokrati ska folket således ha rätt att bestämma.

Föreställ dig liknelsen att vi styr bilen Sverige tillsammans. Mellan varven byter vi förare. Vissa vill att vi ska köra på ett hårdare vis, några vill att vi ska köra med batteridriften påslagen och vissa vill att vi ska köra på ett mjukare vis, etc.

Majoritetsbeslut och förhandlingar gör att föraren lyder folkets uppmaning något sånär. Alla vill samtidigt att resan framåt ska gå bra, att vi inte ska krocka med motgående trafik etc.

Föreställ dig sedan att bilens förare beordrar bilens ordningsvakt att i full fart ge sig ut på vindrutan och kleta ner den med tjära så att passagerarna inte ska se varthän bilen är på väg!

Det är exakt det regeringen och polisen har gjort. Det har uppfunnit ”Kod 192” så att du som medborgare inte ska ha en aning om de hinder som finns framför vår gemensamma bil, demokratin.

Bland de asylrelaterade brott som polisens nationella operativa avdelning (NOA) valt att undanhålla media och allmänhet återfinns bl.a. mängder av narkotikabrott, olaga hot och misshandelsbrott. Även, rån, våldtäkter, bombhot och anlagda bränder förekommer. Utslaget på de dryga tre-fyra månader som systemet varit i bruk, rör det sig om många tiotals asylrelaterade brott varje dag som hemlighållits i politiskt syfte.

Regeringen anser alltså att du som medborgare som röstar i valet alltså inte ska ha den blekaste aning om brottstatistiken, dvs. vilka brott som utförs i samhället, av vem och av vilken art de är.

Dådet är, förrutom mycket odemokratiskt, även korkat, eftersom det inte går att dölja i längden och alltså kommer få exakt motsatt effekt. Det är alltså inte bara lögnaktigt, men riktigt korkat lögnaktigt. Att polisen ens gått med på att dölja dessa brott bör göra att vi inför lagar som förhindrar regeringen att styra över polismyndigheten på detta vis i framtiden.

Det är ändå märkligt att man ens ska behöva fundera på nya lagar eftersom demokrati givetvis kräver en hög nivå av transparens. Det kan en normalintelligent sjuåring förstå, men tydligen inte regeringen. Rösta rätt i valet!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

22 reaktioner till “Kod192 – Bilen Sveriges förare har kletat tjära på vindrutan

 1. Folk vet redan hur det ligger till, men du behöver inte länka till samhällsnytt och dylika alster och elda på den politik du uppenbarligen förordar.

  Försök fatta att JAG ser både för- och nackdelar med det mesta. Med ”mitt” parti är jag inte ett dugg överens gällande flykting- och invandringspolitiken eftersom jag ser stora faror i att vi (läs: politikerna) åtar oss/sej mer än vi klarar av, därvidlag.

  Men när det gäller fördelningspolitiken, människovärdet och en massa annat så står jag fullt och fast kvar där jag har stått hela tiden. // Kao

  1. Den som söker sanningen uppskattar den oavsett avsändaren och skapar inte konflikter i onödan. Därför lyssnar jag på alla som kommer med sanning, även när Samhällsnytt gör det. Det tillhör en demokrati att vi lyssnar på varann. Jag läser även Proletären och Nya Tider.

   Och om du skulle läst mina kommentarer på så skulle du se att jag inte låter högerns lögner stå obesvarade, ex. lögnen om att den galna massmigrationen av icke-flyktingar och icke-barn påstås vara ”socialism” när det faktiskt är ett stort gäng marknadsliberaler, som INTE kallar sig socialister, som i maskopi faktiskt skapat de marknadsliberala massmorden på oskyldigas barn i nation efter nation, i maskopi med terrorister, diktaturer och USA:s oligarki, vilket lett till massmigrationen av kriminell människosmuggling av analfabeter och inkompatibla icke-flyktingar, vilket de uppmuntrat, allt i syfte att krossa välfärden, så att de allra rikaste ska kunna roffa åt sig precis allting kortsiktigt och ska kunna skapa ett repressivt Stortyskland och ev. ett nytt storkrig i Europa, och kanske något ännu värre…

   Stå inte kvar där du står likt en sekterist! Andas djupt! Vakna! Tänk!

   Partierna i Riksdagen är inte antipoder. De är tvillingar som arbetar i maskopi. Den gemensamma EU-vurmen är beviset.

   När det gäller fördelningspolitiken, så har 90% av under- och medelklass förlorat i förmögenhet de senaste tre decennierna, oavsett officiell regeringsfärg.

   Vad gäller det s.k. ”människovärdet” är tydligen vissa mer jämlika än andra? Det är ju inte snack om att dela på arbete och inkomster längre, bara att höja politikerlöner och att 10% ska berikas, medan folket ska våldtas på alla möjliga olika vis…
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/03/03/den-oforsmutsade-sanningen-george-carlin-den-amerikanska-drommen/

   1. Jag är mycket mer politiskt rörlig än du tycks tro. Men fördelningspolitiken står jag fast vid. Så du behöver inte läxa upp mej så där farbroderligt med en klapp på huvudet. Inser att du tycker att du själv är berättigad till det och att det är för mitt eget bästa. Glöm det! Med den attityden kommer man inte långt.
    ————-
    Att Reinfeldt & Co ville ha hit flyktingar/invandrare förvånade mej inte det minsta. De skulle givetvis komma att konkurrera ut svenskarna om låglönejobben och jobba för extrema skitlöner som svenskarna aldrig skulle acceptera.

    // Kao

    1. På tal om farbroderligt så skrev du ”du behöver inte länka till samhällsnytt och dylika alster och elda på den politik du uppenbarligen förordar.”

     Man ska inte kasta sten i glashus, Kao! :-)

     Jag förordar inte högernationalism, men vänsternationalism, likväl tar Samhällsnytt upp intressanta fenomen ibland och hur ska de kunna bli vänster utan hövliga samtal med vänsterfolk?

     …men till saken…

     Jo, bara det att Reinfeldt och alla andra som är bundis med George Soros ville ha hit icke-flyktingar, analfabeter och icke-barn borde ju fått hela vänstern att fatta galoppen, men jag tror att fulmedia hjärntvättat dem och skapat ett grupptänk/sekterism som är svår att bryta, t.o.m. numera när Reinfeldt blivit anställd som senior rådgivare på Bank of America där Soros var storägare och Soros nu spekulerar mot kronan igen.

    1. Riktigt. Det är själva nyckelfrågan och elefanten i vardagsrumssoffan. Vissa använder Guilt by association-argumentationsfelet när de vill byta åsikt i EU-frågan, men bajs blir inte jordgubbstårta bara för att SD inte vill äta bajs… och i EU-valet ville s.a.s. SD plötsligt äta EU-bajs, strax efter att V beslutade sig för att tugga och äta EU-bajs.

 2. Jag önskar fortfarande en nordisk union eftersom vi här uppe i ”hjärnan av Europa” är såpass lika varandra som folk. Kultur, politik, värderingar. Men det betyder INTE att jag inte vill se andra kulturer här. Men folk måste passa in någorlunda och acceptera de lagar och normer vi har här. Annars blir det fel. De ska inte isolera sig och vi ska inte isolera dem och oss själva.

  Skulle vara trist att avstå från all världens mat, musik, dans och en massa annat.

  Ha en fin helg, Martin!

  // Kao

  1. Eftersom du ogillar effekten av frihandelsunioner så tror jag du menar att du vill ha en nordisk enhetsstat.

   Med tanke på hur folket i Sverige röstat och vart vi är på väg är kanske ”hjärnan av Europa” är mer av ett önskemål än ett faktum?

   Frihandelsunioner, massmigration av icke-flyktingar och icke-barn, samt segregering och uppmuntran av avvikande sekterism, har inte nödvändigtvis med så ytliga saker som mat, musik, eller dans att göra, snarare med djupare värderingar som kommer med olika kulturer, ex. Sharia … om du vet vad det innebär i realiteten?

   I min mening hör inte sekteristen hemma någonstans, mer än möjligtvis i en tiodagars meditationsreträtt i tystnad. Sekterism har inte med mat, musik eller dans att göra alls, men om att undvika öppenhet och skepticism.

   Sekterism är inte enbart islamister skyldiga till, vilket framgår av min kritik av olika fenomen, även av både VoF och teknologie doktor Lars Bern. Det är lätt att halka in i sekteristiskt beteende. En mänsklig svaghet.

   Du tycks ha sett fenomenet i Vänsterpartiet, men du är sannolikt immun p.g.a. dina kunskaper om hjärntvätt. Det är därför du är en mycket viktig individ, anser jag.

   1. Ja, jag är mycket väl insatt i vad sekterism och sharialagar innebär. Gällande alla religioner. Är väldigt intresserad av att ständigt insupa nya kunskaper om religioner och kulturer för att se kraften och drivkraften bakom. Men även sådant som är fint i olika religioner.

    Var och en får tycka och tillbe vem de vill i mina ögon, men det ska i så fall stanna vid en privatsak mellan indicviden och den högre makten. Inte påtvingas någon. Det är vidrigt att se hur en sekt slår klorna i en individ. Oftast en svag sådan. Lätt att styra och hjärntvätta. Tänker genast på Sara Svensson som på order av Helge Fossmo sköt dennes fru och nästan dödade en annan person i byn. // Kao

 3. Måste tillägga: Egentligen gillar jag ide’n med EU-gemenskap, men inte som det fungerar nu – en jättestor svindyr koloss, nästan utan insyn. // Kao

  1. Enig. Gemenskap är en sak, men byråkratisering åt monopolföretagen för att missgynna medel-och små-företag, samt frihandel som är en katastrof för beredskap och ekologisk hållbarhet, har ju inget med en sund gemenskap att göra. Vi kan hjälpas åt ändå, såsom vår granne Ryssland erbjöd Sverige brandsläckningsflyg 2014 och såsom polska brandmän hjälpte Sverige häromsistens. För sådant behöver man inget EU, enbart rätt attityd.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s