Kod192 – Bilen Sveriges förare har kletat tjära på vindrutan

Demokrati betyder folkstyre. I en demokrati ska folket således ha rätt att bestämma.

Föreställ dig liknelsen att vi styr bilen Sverige tillsammans. Mellan varven byter vi förare. Vissa vill att vi ska köra på ett hårdare vis, några vill att vi ska köra med batteridriften påslagen och vissa vill att vi ska köra på ett mjukare vis, etc.

Majoritetsbeslut och förhandlingar gör att föraren lyder folkets uppmaning något sånär. Alla vill samtidigt att resan framåt ska gå bra, att vi inte ska krocka med motgående trafik etc.

Föreställ dig sedan att bilens förare beordrar bilens ordningsvakt att i full fart ge sig ut på vindrutan och kleta ner den med tjära så att passagerarna inte ska se varthän bilen är på väg!

Det är exakt det regeringen och polisen har gjort. Det har uppfunnit ”Kod 192” så att du som medborgare inte ska ha en aning om de hinder som finns framför vår gemensamma bil, demokratin.

Bland de asylrelaterade brott som polisens nationella operativa avdelning (NOA) valt att undanhålla media och allmänhet återfinns bl.a. mängder av narkotikabrott, olaga hot och misshandelsbrott. Även, rån, våldtäkter, bombhot och anlagda bränder förekommer. Utslaget på de dryga tre-fyra månader som systemet varit i bruk, rör det sig om många tiotals asylrelaterade brott varje dag som hemlighållits i politiskt syfte.

Regeringen anser alltså att du som medborgare som röstar i valet alltså inte ska ha den blekaste aning om brottstatistiken, dvs. vilka brott som utförs i samhället, av vem och av vilken art de är.

Dådet är, förrutom mycket odemokratiskt, även korkat, eftersom det inte går att dölja i längden och alltså kommer få exakt motsatt effekt. Det är alltså inte bara lögnaktigt, men riktigt korkat lögnaktigt. Att polisen ens gått med på att dölja dessa brott bör göra att vi inför lagar som förhindrar regeringen att styra över polismyndigheten på detta vis i framtiden.

Det är ändå märkligt att man ens ska behöva fundera på nya lagar eftersom demokrati givetvis kräver en hög nivå av transparens. Det kan en normalintelligent sjuåring förstå, men tydligen inte regeringen. Rösta rätt i valet!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

10 reaktioner på ”Kod192 – Bilen Sveriges förare har kletat tjära på vindrutan

  1. Ping: Tacksamhet – Demokratin fungerar bättre i Sverige | Vetenskapliga partiet

  2. Ping: Flamman: ”SD-väljarna kan ändra sig” | Vetenskapliga partiet

  3. Ping: Avpixling, yttrandefrihet och hederlighet | Vetenskapliga partiet

  4. Ping: Politikeradeln har skitit i det blå skåpet. Skåpet är fullt och det är självförvållat. | Vetenskapliga partiet

  5. Ping: Fejkade Nyheter – DN vägrar ge replik mot felaktiga uppgifter om svensk läkarorganisation för mänskliga rättighetere | Vetenskapliga partiet

  6. Ping: Kan etnisk överlevnad såväl som nationalism vara moraliskt riktig och göra en nation rikare? | Vetenskapliga partiet

  7. Ping: Altruism, Empati och Förstånd – Vi måste hjälpa barnen och kvinnorna | Vetenskapliga partiet

  8. Ping: Med svajande ballar – Den patriotiska gamla Sverigevänligheten från vänster behövs också | Vetenskapliga partiet

  9. Ping: Olika former av lögn – Del 4 – Floskler, pladdermajornas viktigaste vapen mot demokratin | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s