Glada Nyheter – Nytt mode – En kevlardräkt med trygghetsknapp mot terrorism

Enligt en talesman i Langley har NASAs vetenskapsmän utvecklat en säkerhetsdräkt man kan bära mot terrorism.  Individens former syns inte eftersom man ser ut som en stor boll i dräkten, även ansiktet kan täckas med utvikbara tygstycken för de individer som saknar helskägg eller känner sig blyga.

Läckt skiss av NASAs anti-terror dräkt

Tafsande händer når inte in till kroppen. Dräkten är gjord av kevlar som tål knivattacker, gevärskott och splitter.

Eftersom Sveriges politiker nu närmar Sverige till Nato är det trevligt att meddela att dräkten även ger visst skydd vid en stark tryckvåg från kärnvapen. Dämpande material tar upp en stor del av tryckvågen. Faller man så studsar man runt likt en stor gummiboll. Dräktens låga jämviktsläge, likt en Segway, gör att man alltid slutar på fötterna och lätt kan tulta vidare.

När man trycker på trygghets-knappen inuti dräkten aktiveras två högtalare placerade likt Mickey Mouse-öron ovanför huvudet. De basunerar då ut böner på arabiska som innehåller tidiga toleranta strofer ur koranen, alltså inte de senare och mer aktuella våldsamma stroferna.

För den Syriska skyddsdräkten som endast kommer i svart kan man uppgradera med USAs nationalsång, Tyska nationalsången, Ryska nationalsången samt Wooly Bully. Dräkten är något flexibel så att man kan pressa sig igenom en normal dörr. Dräkten kommer marknadsföras med låten Som en Gummiboll av MA Numminen

Talesmannen från langley tror att dräkten kan ha varit utvecklad redan 2000 av det militär-industriella komplexet och att detta skulle kunna förklara Twitterkampanjerna för att välkomna de mer terrorbenägna islamisterna till Europa, enligt principen Problem-Reaction-Solution.

Vinsten är mångdubbel enligt talesmannan från Langley. Dels har man sålt vapnen till krigförande länder och terrorister, dels har vapenförsäljningen ökat till oroliga Tyskar, men nu kommer alltså även skyddsdräkter till vapenvägrare som vill känna sig trygga också komma ut på marknaden, vilket kommer skapa tillväxt, något som kommer glädja ekonomerna på Wall Street och få oss i Vetenskapliga partiet att gråta en skvätt eftersom vi vill ha nedväxt.

Vi antar tills vidare att detta inte är politisk satir eller desinformation från Langley. Bomsi-bomsi.

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Glada Nyheter – Nytt mode – En kevlardräkt med trygghetsknapp mot terrorism

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s