Vetenskap – ZIKA typ 2 – Skallen intakt men förkrympt hjärna

Det finns en hittills okänd form av Zika-virus, Zika typ 2. Viruset har länge varit väl dolt för den stora mängden av vetenskapsmän och detta helt medvetet. Viruset har nämligen dolts i rädsla för stigmatisering av högt uppsatta individer inom massmedia och politik.

Tidigare hypoteser om att degenereringen av hjärnan skulle vara ärftligt betingad eller sekteristiskt ideologiskt betingad ifrågasätts nu alltså av många virusforskare även om sambanden är tydliga. Att viruset skulle kunna vara behjälpligt av religiös uppväxt verkar dock fortfarande vara mycket troligt.

Bild – Zika-cykeln

Bilden under länken ovan förklarar förloppet mer schematiskt. En Mygga Typ A biter individen som har fullt utvecklad Zika typ 2, d.v.s. förkrympt hjärna, myggan lägger larver som blir nya Zika-smittade myggor.

Efterhand som hjärnan krymper på den smittade sjunker intelligensen och intresset för massmedia blir då följaktligen större och större. Den förkrymta hjärnan leder dessutom ofta till sämre tankeförmågan, studieresultat och sämre arbetsförmåga vilket gör att risken för deltagande i en hjärndöd massmedia som journalist eller deltagandet i ett politiskt hjärndött parti som politiker eller rentutav deltagande som betalande medlem ökar signifikant.

Psykologer menar att Zika typ 2 sannolikt underlättar för individen att stå ut med de andra Zika typ 2-offer inom degenererad massmedia och politiska partier. På vissa tidningar har Zika-smittan t.o.m. lett till ”frysboxar” mot sannolikt osmittade.

Frysboxarna har alltså fungerat likt karantän och sannolikt räddat många av journalisterna från att utveckla Zika typ 2. Julia Caesar är förmodligen en av de mer välkända journalisterna som undkommit viruset trots att hon arbetat på en tämligen hårt drabbad tidning.

I politiska partier har Zika-viruset lett till att partier som förut var socialistiska eller för miljö, såsom Miljöpartiet och Socialdemokraterna eller för nationens väl såsom ex. Moderaterna plötsligt börjat motarbeta det som partierna tidigare stått för. Zika-viruset har således förvärrat politikerföraktet i samhället.

Vissa forskare utreder om Zika-viruset kan ha ett samband med att vissa tidningar ägs av Zionister, men det kan bli svårt att bevisa eftersom Zionismen är nära förbunden med borgerlighet och nästan all massmedia är just borgerlig och ägd av Zionister.

Botemedelt är sannolikt att undvika GMO och dess växtgifter genom att äta ekologiskt, undvika myggrika områden nära storstäder, undvika sexuellt umgänge med politiker/journalister i uppenbart Zika-smittade partier/massmedia, själv undvika den massmedia som kan förvärra syndromet, samt att Rösta på ett parti som stoppar smittan.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant om Zika-viruset:
http://www.axas.nu/2016/01/28/zikavirus-darfor-vagar-du-aka/
https://corneliadahlberg.wordpress.com/2016/02/03/zikaviruset/
https://leviquackenboss.wordpress.com/2016/01/31/zika-virus-hysteria-got-you-worked-up/
https://birdflu666.wordpress.com/2016/02/02/zika-monsantos-roundup-associated-with-smaller-heads/
https://norkinvirology.wordpress.com/2016/02/04/zika-virus-background-politics-and-prospects/

2 reaktioner till “Vetenskap – ZIKA typ 2 – Skallen intakt men förkrympt hjärna

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s