Tredje världsfreden kan börja – NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien förbereder invasionen av oljefälten

Efter att värdlens mest kriminella ledarskap har stöttat IS med vapen, oljeköp och utbildning i kriget mot Assad, kurder och andra minoriteter, vilka bor på de rika oljefälten i Kurdistan, påbörjar nu alldeles strax sannolikt NATO, Turkiet, Israel och Saudiarabiens invasion av oljefälten där kriget naturligtvis härjat som allra värst.

”Saudi Arabia has announced that it will be dispatching troops to Syria. Washington’s strategy consists in spearheading a broader regional war by inciting Turkey, Saudi Arabia & Israel to do the ”dirty work for us””.

Det du kommer få veta i den massmedia som kontrolleras av Washington, samt av de fåtalet girigbukar som äger denna massmedia, är sannolikt att ”våra trupper” nu ska ”hjälpa” oss alla mot IS och mot terrorismen.

Det är sannolikt precis tvärt om.

”Svensk” massmedia, som ägs av fåtalet utländska girigbukar, kommer sannolikt inte poängtera att det är NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien som har skapat denna terrorism, detta krig och denna ”skäggiga barnen”-migration. Värt att notera är att  de kriminella själva inte vill ha det minsta med denna migration (som de själva skapat) att göra. Ej heller kommer de nämna att det handlar om olja och girighet fastän alla redan vet det.

De syrier, kurder och andra utsatta minoriteter som dessa kriminella länders ledningar sannolikt uppmanat att emigrera till Europa, främst Tyskland och Sverige, kommer dessutom med största sannolikhet nu motas bort och tvingas utvandra. Gott så.

Denna migration är faktiskt inte fredliga länders ansvar, inte våra pensionärers ansvar, men de kriminella politikernas ansvar. Låt migranterna stanna i Turkiet eller sätt dem på lastbilar till Saudiarabien, båtar till USA eller skicka in dem i tunnlar till Gaza, inkl. en ak-47, i alla fall om de råkar har skägg eller skäggstubb!

Migranterna i skägg går en intressant framtid till mötes. De nya diktaturer, som NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien kommer försöka installera på deras land, kommer sannolikt inte bete sig särskilt demokratiskt om historien upprepar sig, vilket den oftast gör.

Det finns många som skulle kunna sätta käppar i hjulen för de kriminella. Svinen som begår folkmordet är nämligen inte grundproblemet, men de svin som ligger bakom, samt de som röstat in de svin som ligger bakom. Det är viktigt att förstå. Där bör vi sätta in motattacken!

Vad kan vi göra? Gå ur NATO och EU, ställa om till sol, vind och vatten-energi, samt rösta på fredliga partier och presidenter som värnar människan långsiktigt med BÅDE hjärta och hjärna, samt avprogrammera de blint religiösa! Då börjar sannolikt freden.

Personligen hoppas jag att många av EUs stater väljer att stötta den demokratiskt valde presidenten Assad tillsammans med Ryssland mot de kriminella, samt att vi verkar för dessa länders självstyre, samt inte nedlåter oss att olagligen invadera andra länder, speciellt inte folkvalda sådana och speciellt inte med olika typer av kristna kors målade på sidan av stridsfordon uppkallade efter svin mitt i muslimska länder.

Vad kommer ske med IS och legoknektarna som arbetar för de kriminella? Tja. Om vi inte gör rätt får de säkert nya uppdrag alldeles strax vid invasionen av nästa naturresurs eller nästa terror-attentat, nästa statsterror-attentat eller nästa olagliga invasionskrig mot det land som inte följer de kriminellas minsta vink, likt vår minst sagt intressante statsminister.

Verka för hederlighet, fred och mod!
Rösta rätt i Sverige! (Rösta rätt i USA!)

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant:
Amineh – Om hotande inbördeskrig i Turkiet
Global Research – The Syria Proxy War against the Islamic State (ISIS) Has Reached its Climax. Military Escalation, Towards a US-NATO Sponsored Ground Invasion?
DemocracyNow.Org – Sanders Campaign Raises $6 Million in 24 Hours After NH Primary

Annonser

4 reaktioner på ”Tredje världsfreden kan börja – NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien förbereder invasionen av oljefälten

 1. Enligt svensk media, har Ryssland gått ut och varnat för ett nytt ”världskrig” om Nato,Turkiet, Israel och Saudiarabien går in militärt och med marktrupper. Förmodligen i Syrien får man anta.
  För att en konfikt ska kunna lösas på annat sätt än genom förhandlingar, måste någon stå som segrare. Just nu, ser det ut som Assad snart har läget under kontroll och med Rysslands hjälp inom ett år står som segrare om förhanlingar skulle misslyckas.
  Man undrar givetvis varför man just nu proklamerar att Nato och de övriga ländera med Saudi arabien och Turkiet och Israel plötsligt visar intresse av en militaär intervension när IS och rebellerna är tillbakapressade av ryskt stridsflyg och Assads reguljära trupper. Vad är man ute efter då? Man får ju vissa misstänkta förbehåll i tanken, när dessa länder samt Nato plötsligt känner behov av att göra något nu som de i så fall kude ha gjort tidigare.

  Gilla

 2. Skurkstaterna vill olagligen gå in och roffa oljan i detta krig de varit med och skapat, men även gynna sin vapenindustri och befästa sin makt.

  Ryssland går in på mandat av den syriske folkvalde presidenten. Det är helt annorlunda och naturligtvis helt laglig krigsföring enligt FNs regler, precis som i Ukraina där NATO skapade problemet avsatte den folkvalde presidenten.

  Folket i östra Ukraina röstade för sin egen självständighet istället för att bli mördade av det olagliga NATOs olagliga nickedockor.
  Ryssland backade upp demokratin genom att vakta östra Ukraina, men invaderade inte olagligen hela Ukraina.

  Ryssland försökar hålla sig till FNs regler på ett föredömligt sätt, anser jag. Det gör inte den kriminella sammanslutningen som kallas NATO.

  Gilla

 3. Ping: Samtida tortyr – Lista på världens mest kriminella koncentrationsläger | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s