Kroatiske Darkos avskedsbrev till Sverige – Familjen fick nog av mångkulturen

Kroaten Darko har fått nog av mångkulturen, emigrerar från Sverige med sin familj och har skrivit ett avskedsbrev här upplagt på Exponerat. Här originalet.

Här följer några citat ur hans avskedsbrev med mina kommentarer, men läs givetvis hela hans brev! Drakos undrar varför vi svenskar inte fattar vad som pågår. – Mitt svar är att utlandsägd presstituerad massmedia är grundproblemet.

Något började hända i Sverige. Och det var inte lätt att prata om. De ENDA jag har kunnat prata med är de som har varit i samma situation som jag. Alla utländska vänner som jag gick i skola med har uttryckt samma sak nu när de är vuxna. Varför gör inte myndigheterna något åt invandringen? …

Jag tror att vi hade behövt fler av er integrerade invandrare i den offentliga debatten. Massmedia drog fram fel folk i debatterna, folk som inte tilltalade svenskarna eller ens kunde anses repesentativa för Sverige. Detta är sannolikt en medveten taktik för att förstöra Sverige. En borgerlig shockterapi så intelligent infiltrerad och förpackad att den grundlurat hela vänstern.

Varför ställer Sverige inte KRAV på de som kommer? Varför är ett medborgarskap inte värt något? Vi har ALLA minnen av våra föräldrar som slet med sina jobb, slet med språket, peppade oss barn att gå till skolan, lära oss saker… BLI något. Mina svenska vänner är mer försiktiga med att uttrycka sig.

Drakos vänner är sorgligt nog typiskt svenska. De vågar inte sticka ut hakan för långt, men svenskarna och integrerade invandrare har i många fall nu börjat vakna. Toleransen har gått för långt nu. Jag känner på mig att vi kommer få se ännu fler uppvaknanden och att det snart kommer vända.

Mina föräldrar är fan vansinniga över vad som pågår i Sverige. De kämpade som galningar, de var tacksamma och de ville bli en del av Sverige samtidigt som vi – i hemmet – höll kvar de traditioner som vi tyckte om. Sverige möjliggjorde mig och mina syskon. Mina föräldrar fick se oss – i Sverige – bli högutbildade, få jobb och möjligheter som är få förunnat.

Det var på den tiden inget snack om privata friskolor för kroater, möjligtvis hemspråk med böcker som även kommer de motiverade föräldrarna till godo. Då fungerar givetvis integrationen.

Och sedan förändrades allting. Sverige började krackelera, förfalla och jag började oroa mig för framtiden. Såg mina så starka föräldrar bli äldre, orka lite mindre och sedan gick de i pension. Blev tvungna att flytta från huset eftersom de inte hade råd att bo kvar på de få slantar som låg i pensionskuvertet.

Jag anser att Sverige började förfalla p.g.a. att Olof Palme mördades och att Sveriges demokratiska socialism försvann och ersattes av EU-medlemskap och frihandel.

Drako skriver om några av de nya immigranternas attityder och situation:

De har helt andra prioriteringar än vad du och jag har. Det är inte fel… det är bara deras sätt att överleva. Samhället skiter fullständigt i dem och sådant får konsekvenser på sikt.

Återigen belyser detta vikten av ett samhälle som inkluderar alla dess medborgare, medborgare som vill inkluderas, kan inkluderas och inkluderas. På Olof Palmes tid hade vi 2% arbetslöshet. invandrarna var nästan uteslutande arbetskraftsinvandrare, de ville inkluderas, de kunde inkluderas och de inkluderades. Vi delade på jobben, vi jobbade sida vid sida och skrattade tillsammans. Socialism på riktigt.

Jag anser att Drako är ett resultat av en nationell demokratisk socialistisk politik i vilken integration hade sina svårigheter men ändå var fullt möjlig. Hans flytt är ett resultat av borgerlig frihandelspolitik.

Idag är det svårare än det var för Drako och hans föräldrar, både rent kulturellt, men även vad gäller möjligheten att klara en utbildning och få ett arbete mitt i den frihandel som undergrävt både demokratin och socialismens välfärd.

Jag tycker det är synd att Drako och hans familj flyttar, att de känner att Sverige är förlorat. Det ser ärligt talat inte ljust ut. Förmodligen har han rätt, men jag hoppas och arbetar för att det ska bli bättre. Det är det jag verkligen jag vill.

Rösta rätt Drako, så länge du är svensk medborgare! Tack på förhand.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Fler som kommenterat Drakos avskedsbrev:
Julia Caesar – Främling i eget land

5 reaktioner till “Kroatiske Darkos avskedsbrev till Sverige – Familjen fick nog av mångkulturen

  1. Det finns visst många som Darko, har själv hört människor från hans trakter uttrycka sin både ilska och bestörtning över att svensken nu raserar allt de själva varit med om att bygga upp, med hårt slit. De fick ingenting när de invandrade, de fick arbeta hårt och nu ser de dagens invandrare få allt samt tillåtas bete sig som svin, utan konsekvenser.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s