Lösningen – Så kommer människor förstå hur man röstar för sitt eget bästa

Varför röstar inte människor för sitt eget bästa?

Paul Craig Roberts frågar sig om sitt eget lands medborgare:

”När man tittar på det bedrövliga tillståndet i världen, kan man inte låta bli att undra över det amerikanska folkets likgiltighet. Var är de? Finns dom eller är de en myt? Har de sövts ner av en ond demon? Är de så vilse i The Matrix att de inte kan ta sig ut?”

”When one looks at the deplorable state of the world, one cannot help but wonder at the insouciance of the American people. Where are they? Do they exist or are they a myth? Have they been put to sleep by an evil demon? Are they so lost in The Matrix that they cannot get out?”

Situationen i USA, som Roberts beskriver, är lik den i Sverige. Hillary Clinton, republikanerna och Donald Trump representerar Wall Street, mega-bankerna, Israel-lobbyn och det militärindustriella komplexets intressen.

I Sverige representerar Stefan Löfvén, Alliansen, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna finansvärldens tillväxt genom frihandel och mega-bankernas fortsatta produktion av krediter ur tomma luften. De representerar Israel-lobbyn och det militärindustriella komplexets intressen genom sin Nato-positivitet.

Man frågar sig alltså hur det är möjligt att hälften av de rödgröna i svensk politik och hälften av USAs demokrater föredrar Hillary Clinton och Stefan Löfvén, framför Jonas Sjöstedt och Bernie Sanders?

Det finns bara ett rimligt svar. Det hänger sannolikt på att den stora majoriteten människor i USA och Sverige tar del av den massmedia som ägs av Wall streets aktörer och att dessa har en mycket medveten extremkapitalistisk agenda och att en stor del av folket fortfarande tror på deras lögnaktiga version av verkligheten.

Man skulle kunna tro att internet skapat rätt förutsättningar att finna alternativ media och bättre politiker, men det är nog så att människor hänger kvar i gamla mönster av gammal vana. Folket tar fortfarande  slentrianmässigt del av den massmedia som förvanskar sanningen eller förtiger den, fastän de vet att den ägs av kriminella aktörer på Wall street.

Så länge folket inte söker upp alternativ media aktivt kommer valet alltid sannolikt stå mellan sminkad pest eller välkammad kolera på valdagen. Folket måste helt enkelt sluta äta det dåliga svinfodret och ge sig ut på upptäcksfärd i alternativ media och de måste lära varann att göra det! De måste söka alternativ i politiken, men inte bara det, de måste rösta på individer som är riktiga problemlösare.

I USA är tack-o-lov Bernie Sanders en protektionist vad gäller både frihandel och migration, till USAs medborgares glädje. Riktigt så intelligent tycks inte Jonas Sjöstedt vara än. Han ger därför det borgerliga partiet SD, som ungefär motsvarar ett slipat Donald Trump-parti, gratisröster. Det är bl.a. därför Vetenskapliga partiet fortfarande finns som ett bättre alternativ.

P.g.a. vad som sannolikt är bäst för framtidens generationer och med hjälp av vetenskapliga rapporter har vi blivit Ekologiska, Socialistiska och Protektionistiska.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s