IS har stora ekonomiska problem – Assad och Kurderna vinner – Kriminell invasion av Syrien att vänta

Enligt Jinge har Islamiska Staten stora ekonomiska problem. Detta har meddelats via flera Washington-kontrollerade nyhetsbyråer, som vi givetvis  inte tänker länka till här, även om just dessa uppgifter kan vara sanna. Det sjunkande oljepriset, Assads framgångar, kurdernas framgångar och flygattacker från Ryssland verkar ha drabbat IS finanser hårt.

Du som alltså färdats på cykel, åkt kollektivt eller med el-drift har alltså hjälpt till att sänka oljepriset och har på så vis bekämpat IS. Bra jobbat!

På det vis som Washingtons presstituerade uttrycker saken, där ära ges även till Ryssland för prestationen, tyder detta på att Washington, förmodligen har någon typ av överrenskommelse med Ryssland.

Jinge anser att USA vill ta åt sig hela äran, men om man tittar närmare på hur de amerikaska rådgivarna lägger orden är det alls inte det som sägs. Uttrycket ”våra ansträngningar” anger inte storleken på ansträngningen och kan lika väl betyda de kostnader de haft för att beväpna IS i syfte att försvaga den demokratiskt valde Assad. ”Ansträngningen” kan syfta på att internationellt framstå som ett kriminellt företag inför världen eller så kan ”våra ansträngningar” avse de tuffa förhandlingar som föregått dagens situation, den situation som Vladimir Putin förutspådde i sitt tal i FN.

”Det är lika oansvarigt att manipulera extremistiska grupper och placera dem i egen tjänst i syfte att uppnå sina egna politiska mål, i hoppet om att senare ta itu med dem, eller med andra ord, likvidera dem.”

Jag noterar f.ö. att det är att betrakta som statsterrorism att det befinner sig NATO-trupper i Syrien ifall Assad inte godkänt detta och att detta kriminella företag nu sannolikt förbereder ytterligare en kriminell invason och avsättandet av ytterligare en demokratiskt vald president.

Washington förbereder en invasion av Syrien med hjälp av Turkiet och Saudiarabien, med syftet att dela Syrien på mitten där Washington ska kontrollera den östra delen med oljefälten. (Källa: Paul Craig Roberts)

Washington is preparing a Syrian invasion by Turkey and Saudi Arabia, the purpose of which is to split Syria in half with Washington controlling the eastern part with the oil fields. (Source: Paul Craig Roberts)

Jinge skriver att IS kräver att invånarna i Raqqa betalar sin skatter och elräkningar i dollar pekar på vilket land som fortsätter sälja vapen och ammunution till IS. Detta är resultatet av det militärindustriella komplex som Dwight D. Eisenhower varnade för.

Det gäller nu alltså att människor i hela världen väljer politiker likt Bernie Sanders som är folkets politiker på riktigt, politiker som inte sålt sig till den massmedia som ägs av Washington, Wall street eller människor som är lojala med Israel. Vi behöver politiker i hela världen som Bernie Sanders, som likt honom, dessutom är protektionistiska precis som Olof Palme och hans företrädare var.

Det finns ETT sådant parti. Tyvärr är detta parti inte Vänsterpartiet än, även om man ibland kan läsa en ljusglimt från enstaka vänsterdebattör som ex. America Vera-Zavala. De andra högerpartierna i riksdagen är inte heller lösningen. Frågan är om folket någonsin kommer vakna och rösta rätt.

Folket står idag likt åsnor mellan Vänsterpartiets mångkulturshumbug och de andra partiernas kriminella NATO/frihandels-humbug och de tror på fullt allvar att de måste välja humbug. Det beror på att de låter sig hjärntvättas av fel massmedia.

Men glada nyheter. Sverige är en demokrati. Man kan sluta läsa massmedia ägd av Washington och börja söka alternativ media med kommentarsfält där osanningar kan vederläggas. I Sverige kan man leta nya partier och starta nya partier och man behöver inte sluta på 3,5% som Fi, men man kan valsamverka sig in i riksdagen. Gör det, och får jag föreslå att du gärna röstar på ett sådant vettigt parti? ;-)

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “IS har stora ekonomiska problem – Assad och Kurderna vinner – Kriminell invasion av Syrien att vänta

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s