Migration – Rosengård och Sverige får internationell uppmärksamhet genom Jan Sjunnesson

Det är den svenske Jan Sjunnesson som blir internationell kändis. Avpixlat beskriver det hela på svenska i en artikel som heter
Internationell nyhetsbevakning om svensk massinvandring

Enligt Avpixlat smutskastas Jan Sjunnesson som en ”förintelseförnekare” eftersom han ifrågasätter siffran 6 miljoner, med avseende på folkmordet på judar under 2:a världskriget, något som forskare ofta har beröringsskräck inför. Jag noterar att tidningen Expo självt inte ifrågasätter siffran 6 miljoner samt inte utreder andra folkmord såsom ex. det långsamma folkmord som pågår av de semiter som rensats etniskt från Palestina av de icke-semiter som invandrat olagligen och bosatt sig olagligen på ockuperad mark enligt FN.

Expo verkar undvika Israels långsamma folkmord av någon anledning. Israel brukar visserligen kallas en demokrati, men det är värt att notera att folket i denna ”demokrati” väljer in extrema rasister och folkmördare som sina ledare:

”Det är de Israeliska ledarnas plikt att förklara för folkopinionen, klart och modigt, ett speciellt antal faktum som glöms med tiden. Det första av dessa är att det inte finns någon Zionism, koloniisering, eller judisk stat utan vräkningen av araberna och beslagtagandet av deras land.”
/Ariel Sharon, Israelisk utrikesminister, som talar till ett möte med det högerextrema Tsomet Party, Agence France Presse, November 15, 1998.”

”It is the duty of Israeli leaders to explain to public opinion, clearly and courageously, a certain number of facts that are forgotten with time. The first of these is that there is no Zionism, colonialization, or Jewish State without the eviction of the Arabs and the expropriation of their lands.”
/Ariel Sharon, Israeli Foreign Minister, addressing a meeting of militants from the extreme right-wing Tsomet Party, Agence France Presse, November 15, 1998.

Källa: http://monabaker.com/quotes.htm

Nu spekulerar jag: Kan det bero på att tidningen Expo sätter en viss ras/religion högre än andra raser/religioner?

I Vetenskapliga partiet är alla välkomna oavsett bakrund, även med ammonitisk eller moabitisk bakgrund, även om alla människor som benämner sig med en religion eller har annan ovetenskaplig tro givetvis inte kan vara med i partiet. Varför nämner jag detta? Jo. enligt punkt 66 i de budord som gäller för judar står följande:

”Att en Ammonit eller en Moabit aldrig ska gifta sig med dottern till en Israelit”

”That an Ammonite or Moabite shall never marry the daughter of an Israelite”

Ytterligare en rasistisk religion/ideologi? Varför blir man inte ens förvånad? Får man önska sig att religiösa och rasister utvandrar så att Sverige kan bli vetenskapligt och humant på riktigt?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

3 reaktioner till “Migration – Rosengård och Sverige får internationell uppmärksamhet genom Jan Sjunnesson

    1. Jag förstår hur du menar. När du säger ”fredligt religiös” tror jag absolut på din goda intention, dock inte på det långsiktiga resultatet av din fantasi.

      Många med religiösa fantasier tror med stor sannolikhet att deras fantasier leder till fred. Jag har t.o.m. hört det från muslimer, märkligt nog, trots vad som är skrivet i islams skrifter och vad som nu sker med de radikaliserade muslimerna.

      Men inte bara muslimernas fantasier leder dithän. Alla för mig kända religiösa fantasier leder, mig veterligen, till krig och konflikt. Endast Vetenskapen tycks mig ha det angreppsätt som möjligtvis kan leda till balans med naturen och varaktig fred människor emellan.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s