Man vinner genom Schack Matt – Konspirationsteorier om 22’000 IS-terrorister på en lista

De olika religionerna säger sig alla vara fredens religioner. Det handlar inte om intelligens, men om underkastelse. Schack matt för nästan varje religion är att hela världen ska invaderas och omvändas till den rätta tron, som givetvis är speciellt utvald av den gudibehaglige guden, och sedan ska planeten överbefolkas med själar så att man utrotar all balans med naturen.

Alla religiösa föreställer sig då, lustigt nog, att fred och guds rike kommer uppstå eller att den gudibehaglige guden kommer anse det vara kuckelimuck & rättfärdigt, men först måste givetvis kättarna dö, eller möjligtvis förslavas, eller betala skatt till religionens ledare.

Undantaget är väl i princip Buddhismen som tycks gå ut på upplysning och ev. Hinduismen som tycker att alla olika gudar är trevliga. Hinduer och Buddhister är naturligtvis ändå i konflikt med de som vill utrota dem i den gudibehaglige gudens namn, för det är naturligtvis svårt att vara fredlig i det ögonblick som någon vill halal-slakta dig, tortera dig i inkvisitionens namn, offra dig genom religiöst blodsoffer och upphängning i Yggdrasil eller hota dig till livet med ett brinnande kors.

De värsta kättarna är givetvis de som antyder att deras ledande figurer varit likt smutsiga hundar, påpekat en obekväm sanning, eller de som inte vill ha någon religion alls, d.v.s. ateisterna och nyateisterna och de skeptiska vetenskapsmännen som ligger bakom upplysningen som leder människorna bort från de falska vilseledande religionerna.

Märkligt nog verkar ingen religiös individ inse att just religionerna leder till just krig, inte fred, och att detta skapat en enorm förödelse genom historien. Skillnaden mellan schack och verkligheten är väl att schackpjäserna åtminstone inte förökar sig exponentiellt under spelets gång såsom de religiösa oftast gör. De religiösa ledarna talar om livets helighet, men de skapar medvetet ett helvete för livet självt. Deras predikan leder till överbefolkning, utrotning av den gudibehaglige skaparens alla växter och djur, påföljande svält, konflikt, rasism, krig och lidande.

De religiösa klänger sig fast vid religionen likt ett opium. Varför då? Jo för religionen tilltalar människornas kortsiktiga egon om att återuppstå, att själen kan vandra, att Valhalla väntar, eller att livet är evigt i ett himmelrike med 72 jungfrur, eller vad som helst som kan locka, ex. en gemenskap av människor som är lika lättlurade som en skock får, Naturligtvis är det alltid extra bra om männen kämpar och dör i den gudibehagliga religionens namn och att prästen kan trösta de vars män stupat, sannolikt även med den heliga gudibehagliga stocken om så önskas.

Huvudsaken är att de gudibehaglige guden älskar glömmer och förlåter och att vi känner skam, men kom ihåg att guds kärlek ändå är störst. Religionen ger människan en falsk trygghet i en hård otrygg värld och den berikar dess ledare.

Varför skriver jag då detta just idag? Jo. Jag läser om en avslöjad lista på 22,000 terrorister över hela världen, via Newsvoice. Det är en lista som naturligtvis släppts av ett speciellt syfte och som publicerats av ett speciellt syfte. I dagsläget finns det givetvis hundratals konspirationteorier man kan ha om syftet med just denna lista men betänk följande:

Kriget i Syrien har bekostats av främst det extremislamistiska Saudiarabien för att sprida sin version av Islam, nämligen Wahhabism, en av de trosriktningar som är mest bokstavstroende och inte velat anpassa religionen till upplysningens tid, en religion som f.ö. är extremt lik Salafismen, och de uppfattningar som IS anger att de har.

Mass-migrationen har med stor sannolikhet medvetet riggats till EU. (inte till USA eller Saudiarabien som ligger bakom eländet) Syftet har med stor sannolikhet varit att få in ytterligare horder med muslimer in i EU som skall leva i enklaver och indoktrineras in i Wahhabisism och undergräva demokrati och yttrandefrihet. USA har använts som leverantör av vapen och förnödenheter genom Turkiet och utlovats få köpa den olja som kan stjälas från området. Schack matt i Saudiarabernas värld är när hela världen infört sharia-lagar. Schack matt i USAs värld är när de kontrollerar den olja de själva gjort sig beroende av.

USAs mål med konflikten, vilken de skapade i Ukraina, är med stor sannolikhet att splittra handelsutbyte mellan EU och Ryssland och att i Syrien få kontrollen över oljan, vilken sedan ska säljas till EU, och att samtidigt blockera den ryska oljan till EU. USA vill att oljan, den olja som är på väg att ta slut, ska kontrolleras av dem och att EU ska köpa den i amerikanska dollar, inte i ryska rubel.

Vad har då en lista med IS-terrorister med saken att göra? Man kan givetvis spekulera om den saken, men jag tror att denna lista med stor säkerhet är en distraktion som med stor sannolikhet kommer ligga som underlag för massarresteringar, terrorism, rasism och oro inom EU, sannolikt leda till ökat inköp av vapen och övervakningsutrustning som kommer säljas av USA.

Listan kommer sannolikt utlösa en känsla av paranoia och offermentalitet hos de utvandrade muslimerna inom EU dit IS-soldaterna givetvis flytt och beblandat sig med övriga muslimer, eftersom de blivit bombade till stenåldern av Ryssland i Syrien. Listan kommer med stor sannolikt skapa Bodströmsamhället i EU, det samhälle som världens mest kriminella ledarskap önskar sig mer än något annat.

Det Vetenskapliga partiet hoppas på är att folk hjälper oss att göra schack matt på ovanstående riktigt ordentligt.

Var så säker på att den som följer pengarnas väg och de som följer de migrerande muslimernas väg sannolikt kommer bli relativt upplysta. Här finns pengar att tjäna och själar att vinna, men såvida inte mammon är guden är det osannolikt att religionen i sig egentligen har någonting alls att göra med den av religionerna beskrivne store och gudibehaglige guden.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Ateisten och den religiöse har dock något mycket intressant gemensamt. De flesta religiösa har genom historien skrotat nästan alla gudar genom tiderna till förmån för den senaste guden, frivilligt eller under vapenhot. Det enda som skiljer de religiösa från vetenskapsmännen är skrotandet av den siste guden och när det sker väntar sannolikt himmelriket på jorden i alla avseenden. Valhalla varje dag, oändligt med sex för den nödige, evigt liv genom vetenskapen och respekt för naturen.

4 reaktioner till “Man vinner genom Schack Matt – Konspirationsteorier om 22’000 IS-terrorister på en lista

 1. Varför tror du att det är en konspiration? Dvs att dokumenten är ett påhitt. Det kan vara så men är det troligt och i så fall varför. Vad skulle hända om det senare visar sig vara en bluff? Skulle inte detta innebära en katastof för mediernas trovärdighet för all framtid. Skulle de våga påstå en sådan sak utan att ha ett synnerligen säkert underlag? Kan det inte vara så att det faktiskt är sant och att det verkligen är en äkta visselblower som Julian Assange dvs en ny wikileakes?

 2. Håller med om mycket och beträffande listan så utgår jag i dagsläget slentrianmässigt från att det mesta som publiceras i amerikansk bankägd media har ett för folket destruktivt syfte, men är tacksam om någon orkar rota och försöker hitta sanningshalt i all lögn.

  Vill här bara påpeka att som ledamot i svenska Kyrkomötet håller jag inte med om ovan beskrivningen av religiösa. Den kyrkan arbetar i dagsläget aktivt för att sprida islam, jag vet inte vilken gud de tror på, det verkar vara upp till var och en och mitt intryck är att det är helt i sin ordning att vara ateist som präst. Kortfattat: något mer förvirrat får man leta efter.

  Håller med om beskrivningen av buddhister men hur ligger det till med minoriteten muslimer i Burma? Är inte de utsatta för förföljelse av buddhister utan att ha varit i stånd att hota?

  Sedan så har jag inte läst om i princip någonting aggressivt utgående från Jesus, förutom utdrivningen av månglarna ur templet, som jag sympatiserar med ;) Han varken dödade eller skadade dem så vitt jag förstått. För mig är Nya testamentet på sätt och vis en ny form av buddhism. Budskapet är fred och kärlek men som sedan gjorts om till alla möjliga avarter av människor, som vanligt. Se på katolska kyrkan som ex. Svenska kyrkan består fortsatt fram för allt av en samling politiker med sina partiers intressen i fokus, vad jag ser.

  1. Tja. Vad gäller listan kan man inte veta så mycket, men ha sina misstankar. Din hållning är vettig och alls inte alls märklig.

   Om du som ledamot i svenska Kyrkomötet inte håller med om beskrivningen av religiösa som dumma får och om du anser att min artikel är förvirrad, förklara då varför ”Den kyrkan arbetar i dagsläget aktivt för att sprida islam” att du inte vet ”vilken gud de tror på” och hur du kan veta att en präst är ateist eller faktiskt tror på sitt eget hyckleri!

   Vad gäller Buddhisterna i Burma anser jag att de gör rätt som försöker skydda sitt land från ett välkänt problem. De står vid ett vägval, precis som vi. Spårvagnsproblemet.
   Hur de än gör kommer någon bli skadad. Frågan är vad som kommer leda till mest lycka på lång sikt för kommande generationer givetvis.

   Buddhismen är en trevlig öppen och accepterande filosofi i jämförelse med andra religioner som uppmanar till kyskhet, meditation och upplysning.

   Religiösa kan vara jättesnälla, men man ska inte vara en naiv höna. Det är som med gremlins. P.g.a. hur religionen är skriven och p.g.a. att religiösa människor tror på sina galna religioner kan de lätt radikaliseras och förvandlas till något mycket oaptitligt.

   Jesus har aldrig varit problemet, han var snarare anti-religiös och liknade mest en buddhistmunk.

   Men kyrkan gör väl inte som Jesus. Vad tror du Jesus skulle sagt om de pråliga kyrkorna? Hur många människor som säger sig tro på Jesus gör som Jesus?

   Det är en sak att förkunna Nya testamentet, som du säger, ”en ny form av buddhism” en helt annan att leva efter det.

   USA är ett av de mest religösa länderna i världen med utbredd kristen sekterism. Budskapet är fred och kärlek, men vad röstar de på? De röstar in kriminella krigshetsare att leda sin union. Är det inte det ultimata beviset på att all religion är av ondo?

   Jag ser ingen annan väg, om du tror på Jesus, att meditera som Jesus och sedan förkasta den falska religionen, den falska politiken, och sedan följa ditt förnuft och din känsla såsom Jesus gjorde och göra det som känns rätt och är rätt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s