Centralkommittén vädjar till Riksdagen – Rösta Rätt för Framtidens Generationers väl!

Centralkommitténs vädjar till riksdagen:

Var så snälla och rösta emot värdlandavtalet med nato! Folket är emot värdlandavtalet enligt Sifo-undersökningar. Det är således en demokratisk plikt som svensk medborgare och politiker att rösta ”Nej” på alla sätt som är möjliga. Organisationen i fråga, som vi måste rösta nej till, leds till stor del av länder som underkastat sig det militärindustriella komplexet, det som den amerikanske presidenten Dwight D. Eisenhower varnade oss alla för.

I synnerhet ett av dessa ingående länder har i detta komplex tyvärr förvandlats till ett slags extremt kriminellt storföretag, enligt Doktor Paul Craig Roberts. Med neutrala, fredliga och hederliga representanter som ställer sig nyttigt skeptiska till organisationen i fråga, samt sätter Sverige främst, kan det således innebära att Sveriges större städer kan tryggas bättre när stormakterna tävlar om världsherravälde.

Chansen är tyvärr stor att speciellt de individer som är på väg att förlora herraväldet planerar en s.k. ”first-strike-attack”, enligt Roberts, d.v.s. att starta kärnvapenkriget, enligt Albert Einstein förmodligen det sista kriget. Vi, svenska medborgare, bör därför istället satsa på ett eget modernt totalförsvar, speciellt med denna typ av scenario, och bygga upp en neutral hållning mot USA, Europa och Ryssland, samt samverkan med neutrala demokratiska kärnvapenfria länder för fred.

Att avtalet redan är undertecknat av den förra regeringen är en brasklapp om att något kan vara väldigt fel med vår svenska demokrati eller att ett stort misstag begåtts. Ha därför modet att stå emot sommaren 2016, då förslaget läggs fram för Riksdagen, även om du känner dig hotad eller gjort fel förrut, att göra rätt nu!

Var modig för Sverige och världen! Framtidens barn och vår natur är viktigare än framtida drev startade av det militärindustriella komplexets massmedia som i dag vilseleder genom sin osakliga rapportering. Vi folket har slutat tro på dem ändå. Vi vet hur det fungerar.

Det är viktigt att slå vakt om Sveriges alliansfrihet som syftar till neutralitet i krig. Vi är många som är för fred. För att nämna några viktiga aktörer för fred så är ex. Greenpeace och Hans Blix för att vi istället ska få bort kärnvapen ur Europa. Vi i Centralkommittén som undertecknar detta upprop skulle därför bli väldigt tacksamma om du som svensk representant i riksdagen röstar för avslag.

USAs folk, varav många är våra släktingar, kommer förstå varför vi inte vill ha kärnvapen här. De flesta amerikaner ville inte ha ryska kärnvapen på Kuba i närheten av sina egna barn, ej heller i sitt eget land och vi vill inte ha dem här heller. Ett avslag är ett bifall för Sveriges väl, för Europas väl och för världsfred. Gå nu till historien som en räddare av Sverige och kanske räddare av världen! Du är inbjuden!

Med vänliga hälsningar
Centralkommittén för Vetenskapliga partiet

PS. Skicka väldigt gärna ditt eget meddelande och underskrift via nätet här: Namninsamlingen nejtillnato.se eller ge dig ut med listor på stan eller skriv på namninsamlingsaktionerna 12 mars – 19 mars! Framförallt, arbeta endast för ett parti som tydligt är för neutralitet och fred! Kräv det högljutt!

Mer intressant:
Nya Tider – Motstand mot svenskt närmande till nato
Folkkampanjen.se – Till-alla-Fredsvänner och nato (pdf)
Sverige på väg in i nato? Talare: Hans Blix – YouTube
Vetenskapligapartiet –Vad innebär värdlandavtalet med nato och vilka politiska partier är emot?
Fria.nu – nato rycker närmare utan debatt
Vetenskapliga partiet – Debatt – Vad är egentligen värdlandavtalet?

En reaktion till “Centralkommittén vädjar till Riksdagen – Rösta Rätt för Framtidens Generationers väl!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s