Nationalistiska, Socialistiska, Demokratiska Beväpnade Stolta Kvinnor som bekämpar ondskan

Kvinnornas försvarsenheter är den kvinnliga brigaden inom vänstermilisen Folkets försvarsenheter i Rojava. Gruppen är lierad med det frihetligt socialistiska Demokratiska unionspartiet och beräknas ha ungefär 7000 medlemmar, alla kvinnor mellan åldrarna 18 och 40.

Folkets försvarsenheter spelade en viktig roll i att befria det belägrade Kobane. De samverkar med Peshmerga.

Bild från Wikipedia på några av de beväpnade kvinnorna.

I enheterna ingår även jezidi-kvinnor, enligt Nya Tider. En av Jezidi-krigarna säger till Nya Tiders journalist:

Vi skulle aldrig flytta till Europa. Ni släpper in krafter som vill er och er kultur illa, ni göder er egen undergång och sedan väntar ni tills den förgör er och ert land. Här ser vi fienden och kämpar mot ondskan, vi stannar här. Vi skulle aldrig fly.

Den undersökande journalisten på Nya Tider skriver:

Ett tjugotal meter från IS-territorium sticker benpipor upp ur marken. En skalle ligger på en sten. I en badhuspool ligger närmare hundra skelett av kvinnor och barn, och en flickas hår är fortfarande välbevarat. I denna massgrav ligger resterna av kvinnor som vägrade konvertera till islam då IS intog staden år 2014.

Det är undersökande journalism på hög nivå som säkert inte kommer belönas av någon Bonnier-familj på någon bankett riggad för den stora gruppen köpta presstituerade. Samtidigt som jag läser artikeln hör jag över axeln en TV skvala på Tyska med en muslimsk troende eller ljugande kvinna som tagit av sig slöjan och tror hon kommer kunna reformera Islam. Jag suckar och skrattar samtidigt. Hon verkar inte vilja förstå eller förmedla sanningen om vad som står skrivet i dessa våldsamma skrifter och att detta naturligtvis är orsaken att IS kunnat våldta och slaktat så många oskyldiga försvarslösa kvinnor.

Den tyska presstituerade massmedian spelar med i sitt skönmålande utan att inse att det faktiskt finns stora problem med islam. Det inser vem som helst som undersöker problemet. En extrem buddhist eller en extrem kristen kommer kanske sluta med hyckleriet och bete sig alltmer likt Jesus eller Buddha, d.v.s. följa profetens/filosofens exempel. En extrem islamist kommer naturligtvis följa Muhammeds exempel och precis däri ligger naturligtvis  problemet. Kanske 5-25% av muslimerna blir lätt extremt våldsamma eftersom deras profet var en krigsherre och alls ingen fredlig profet.

Den undersökande journalisten fortsätter:

Vi åker förbi en bergstopp där ett fyrtiotal unga jezidikvinnor tog sitt liv efter att ha hamnat i IS fångenskap. Efter brutala våldtäkter ansåg sig kvinnorna inte ha något att leva för även om de mot alla odds skulle bli frisläppta, så de kastade sig utför berget tillsammans.

Dåligt beslut, anser jag. De kunde tagit med sig fler våldtäktsmän i döden genom kamp, men detta förklarar givetvis det ökade antalet våldsbrott och våldtäkter i Sverige och det svenska folkets reaktioner genom att bränna ner de boenden där dessa individer nu gömmer sig tillsammans med andra migranter som snart kommer avvisas och tvingas utvandra eftersom de nu saknar flyktingskäl.

Freden har nämligen börjat sprida sig i Syrien och Irak, tack vare dessa kvinnor, män och det Ryska flygvapnet. Det är bara de sista skäggiga snuskgubbarna som måste raderas från Mellanöstern nu. Sedan kommer den demokratiska våren till Mellanöstern.

De sovande navia proppsar med naiva kärleksargument envist på fortsatt dyr social dumpning av icke-flyktingar på Sverige och på Europa för ett liv där de extrema islamisterna ska leva i ett kallt nordligt klimat och där Wahhabisterna ska få radikalisera fritt och där den ökande barnaveln in-absurdum och den ökande konsumtionen kommer innebära mer miljöförstöring, när vi istället behöver nedväxt. De sovande naiva tror på fred utan vapenmakt. Kvinnofrid mot ondskans män kan endast skapas med vapenmakt. Att Ak-47:an behövs vet kvinnorna i Syrien och det vet även vissa kvinnor i Afrika.

Den undersökande journalismen står där som ett ljus i det intellektuella mörkret och visar vad som behövs. Mer vapen till kvinnor och män som försvarar sig mot den extrema islamismen och att vi hjälper dem att släcka ner den extrema islamismen överallt där den slagit rot, göra den sekulär likt kristendomen, för att sedan kunna skapa ett vetenskapligt samhälle.

Jag ser på Wikipedia ett ljus i mörkret. Granatgevären Carl-Gustav och AT4 är enligt Wikipedia i händerna på Peshmerga.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

8 reaktioner till “Nationalistiska, Socialistiska, Demokratiska Beväpnade Stolta Kvinnor som bekämpar ondskan

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s