400’000 insmugglade IS-terrorister attackerar Sverige September 2016 eller utvandrar?

Via Nya Tider rapporterar Henrik Witte om att IS smugglat in en armé på cirka 400 000 män och kvinnor sedan 2014.

Jag bedömmer inte Henrik Witte som en trovärdig källa, med tanke på att Henrik Witte desinformerat förr. Jag bedömmer honom vara en medveten desinformatör, kanske rentutav i maskopi med utländska intressen, SÄPO eller regeringen, men likaväl bör kanske hederliga människor i SÄPO och i hemvärnet titta på saken och förbereda sig på vad mannen säger, speciellt m.a.p. härkomst hos hemvärnsmän, samt hemlighållande av vilka som ingår i vårt försvar, samt omflyttning och säkare lagring av vapen. Även en blind höna kan ju finna ett guldkorn ibland. Det kan faktiskt handla om ren välvilja också.

Låt oss hoppas att Polisen med hjälp av regeringen kan göra sig av med resterande naivitet, gripa de vuxna icke-flyktingarna som kommit i horder och hjälpa dem att utvandra tillbaka till de länder som befinner sig i fred innan september 2016. Tack på förhand. Lastfartyg med beväpnade vakter genom medelhavet till Syrien är kanske en lämplig och trevlig kryssning sommaren 2016? De är dessutom önskade och välkomna tillbaka till sina länder.

Kom ihåg att lasta skeppet med halalkorv och Fredrik Reinfeldt och andra med öppna hjärtan som vill uppleva mångkultur! De kan fortsätta sin resa vidare mot Afghanistan och kanske genomgå omkärelse utan bedövning på vägen ner inkl. traditionell blodig avsugning av skäggig gubbe?

(Jag kommer trots intressant rapportering nu sluta länka till Nya Tider, dels pga. att de använder Witte som informationskälla, dels inte presenterar hela artiklar, dels saknar kommentarsfält och dels att bildvisningen på Nya Tider inte går att stänga av genom NoScript i Firefox.)

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

8 reaktioner till “400’000 insmugglade IS-terrorister attackerar Sverige September 2016 eller utvandrar?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s