Wall street & Barack Obama är rädda för USAs Olof Palme, d.v.s. Bernie Sanders

Den demokratiske socialisten Bernie Sanders, USAs Olof Palme, är ett reellt hot mot Hillary Clinton i primärvalet, ett såpass stort hot mot Wall streets 1% rika (de som äger 40% av allt i USA) att Obama uppmanar de rika att ge extra stöd till Hillary Clinton, enligt DemocracyNow.org.

Jag undrar hur 99% av amerikanarna kommer reagera på detta? Kommer de låta sig duperas av Hillary Clinton eller leda USA till verklig förändring genom den av massmedia mörkade Bernie Sanders? Det är frågan.

Att Bernie Sanders har större chans att klå republikanen Donald Trump om han vinner är också ett intressant faktum som varje demokrat rimligen bör ta hänsyn till. Bernie Sanders verkar inte vara lika naiv som Hillary Clinton vad gäller gränsen mot det överbefolkade Mexico i söder vilket sannolikt kommer krossa den rike Trump fullständigt som tillhör de 1% som Bernie Sanders vill beskatta hårt.

USA kan få en ny guldålder med Bernie Sanders. Demokratisk socialism och nationell protektionism. Låter som Vetenskapliga partiets politik. Må de 99%:en och Universum skydda honom bättre än vad vi skyddade Olof Palme och Anna Lindh!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Wall street & Barack Obama är rädda för USAs Olof Palme, d.v.s. Bernie Sanders

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s