Konspirationsteori – Exakt samtidigt som Folket demonstrerar demokratiskt attackeras massmedia via Internet

Vilket utmärkt tillfälle för massmedia ägd av Wallstreet och Bonnier-familjen att skifta fokus bort från vad folket har att säga och peka finger mot Ryssland.

”På lördagen gick Folkets demonstrations andra manifestation på Norrmalmstorg i Stockholm av stapeln. Att demonstrationen skulle handla om just demokrati hade stört vänstern till den milda grad att de lovat att störa ut hela evenemanget. Avgrundsvänstern var på plats med saxofon, rökgranater och rasslande nycklar.”

”På lördagskvällen skedde en koordinerad överbelastningsattack mot flertalet svenska medier, vilket gjorde respektive webbplats otillgängliga under ett par timmar.”

”På Sveriges Radio var paniken så pass omfattande att man avbröt allt för att direktsända om attackerna. En orgie i svenska mediers betydelse för demokratin och yttrandefriheten är således att vänta under den närmaste veckan – något som i synnerhet i Expressens fall lämnar en bitter eftersmak.”

Förvänta dig således ingen nämnvärd rapportering från massmedia om vad folket ville framföra om våra demokratiproblem eller om massmedias ägarförhållanden!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Konspirationsteori – Exakt samtidigt som Folket demonstrerar demokratiskt attackeras massmedia via Internet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s