Aurora 17 – Försvarsmakten kommer öva nedkämpning av LIC-terrorism i Sverige samtidigt som den kommande terrorismen kommer finansierats av Sveriges riksdag

Sent om sider, men lämpligt nog i sammanhanget, ställer nu Försvarsmakten in sig på att öva lågintensitetskonflikt, s.k. Low intensity conflict, i Sverige. Övningen som heter Aurora 17 ska inte genomföras förrän 2017, sannolikt efter värdlandavtalet med nato röstats in av svenska korrumperade politiker sommaren 2016, men jag anser att övningen bör ställas om till att vara en proaktiv övning mot massiv terrorism och statsterrorism redan innan 11:e september 2016. Jag återkommer till varför. Terroristernas ledningsdokument för LIC ser sannolikt ut ungefär så här, medan de allierades dokument kommer se ut ungefär så här.

Värdlandavtalet handlar inte om vad som är bäst för Sverige, men om att de korrumperade politikerna sannolikt vill posera med sina lydiga soldater mot utrustning som är under ledarskap av världens i särklass mest kriminella företag som någonsin existerat på planeten. Rothchild-familjen som är delägare av tidningen The Economist, som har publicerat detta omslag, glädjer sig med stor sannolikhet säkert inför det korrupta militär-industriella politiska och massmediala spektakel vi har att vänta oss, oavsett vid vilket datum de projektplanerat härligheten.

Vi hade kunnat hjälpa människor på riktigt i världen med fredligt och rikligt bistånd i utbyte mot motprestationer vad gäller ex. familjeplanering och införande av demokrati och yttrandefrihet. Det hade varit synnerligen förnuftigt och känslomässigt korrekt. Är detta riksdagens eller Rothchild-familjens melodi? Nej. Det är krig, och besputning med GMO-gifter och frihandel som förstör för människor om miljö.

Nu har istället problemen ökat. Jag talar om överbefolkningsproblematiken, problemet med anti-demokrati genom extrem islamism och TTIP, problemet med spottandet på yttrandefriheten och problemet med terrorism som medvetet importerats, samt problemet med dyra boenden, och problemet med fullkomligt makabra bidrag och problemet med att göra om svenska förorter till extremislamistiska enklaver, och problemet med stängda ungdomsgårdar så att ungdomar mår allt sämre och upplever sig som utsatta. Jag talar om att problemen ökar genom att detta givetvis saboterar minsta lilla chans till integration eller eget vald assimilation.

Politikerna runtom i landet har försökt trycka in vuxna icke-flyktingar till män i horder med skev kvinnosyn i svenska grundskolor medelst extrem islamism, sannolikt för att skapa våldtäkt och medföljande rasism … eller möjligtvis för att direkt gynna SD … eller, mot förmodan i yttersta hemlighet, för att få folket att vakna. Det är svårt att veta riktigt hur de tänker även om Stefan Löfvén påstått att ”Sverige varit naivt”. Det är inte speciellt många som verkar förstå vad demokrati faktiskt betyder.

Yttermera har man tillåtit importen av wahhabbismens och salafismens imamer, under en slöja av religionsfrihet trots att vi redan har nog av våra egna kvinnoförtryckare. Vi som så länge varit i princip fria från religionens förtryck i Sverige, d.v.s. haft verklig ”religionsfrihet” där fria sekulära och alltmer jämställda män och kvinnor med rösträtt skapat nationen. Vissa mentalt sovande partier har t.o.m. placerat liknande extremislamistiska anti-demokratiska fascistoida filurer i riksdagen, likt ett falskt bevis om att de själva inte är fascister. Det är naturligtvis precis tvärtom.

De anti-demokratiska fascisterna kommer naturligtvis försöka ödelägga vår demokrati och de har redan tillåtis vara alltför aktiva och flitiga i sin tyranni mot olika folk runtom i världen där de infört sina sharia-lagar i länder, vilka innan detta skett, varit civilisationens vagga med ”religioner” som ex. Zoroastrism en religion där den visa tanken stått som högsta gudomlighet, där inget moraliserande pågick utan var djupt etisk och lyfte fram människans frihet, rättskänsla och människors aktiva deltagande i det fortsatta skapandet av världen.

Men…

voltaire_80x80

”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
/ Voltaire
Källa: Citat om demokrati.

Det är kanske sent påtänkt nu, men så länge det finns liv så finns det hopp även hos en skadskjuten kråka. Terroristerna har sannolikt olagligen beväpnat sig med mer än enbart fyrverkeripjäser, eftersom gränskontrollerna har varit minst sagt naiva, yttermera har flera av dem fått åka på krigs- och våldtäktssemester för att öva upp sig genom att våldta minoritets-kvinnor som kämpar för sitt eget folks fortsatta existens.

Jag anser att det skulle vara bättre för Sveriges folk och vår kvinnofrid, men även för andra folk inkl. USAs folk om vi:

  1. Ställde om till fredlig biståndspolitik i utbyte mot motprestationer vad gäller ex. familjeplanering och införande av demokrati och yttrandefrihet.
  2. Skapade neutralitet och alliansfrihet.
  3. Satsade på ett modernt välbeväpnat fredligt försvar och hemvärn, inkl. ex. Robotsystem 70 och drönare.
  4. Gick ur EU och den alltför fria röligheten av varor, tjänster och människor.
  5. Upprättade en fungerande tullmur inkl. passkontroller och gränskontroller.
  6. Effektivt repatrierade de som idag saknar riktiga flyktingskäl eller annat rimligt skäl, d.v.s. nästan alla som invandrat eller tigger runt köpcentrena, samt helst redan under sommaren 2016, p.g.a. denna varning.
  7. Förstatliga svenskt försvar så att försvaret av Sverige är i hela svenska folkets ägo och leder till ett funktionsdugligt alliansfritt totalförsvar.
  8. Inbjudan till försvarsamarbete med Norge, Danmark och Finland.
  9. Sälja in svenskt modernt försvarsmatriel i länder som strävar efter sekulärt demokratiskt styre och yttrandefrihet.
  10. Bekämpade av alla former av terrorism, statsterrorism och sekterism istället för att stödja den, även om terrorismen utövas av stormakter.

Men samtidigt, om folket inte är motiverat att vakna och bidraga kommer det för mig vara komedi på hög nivå. Jag kommer skratta varje gång det detonerar en salafist i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller när svenskar haram-slaktas på IKEA. Inte för att vara elak, men för att jag hade rätt och för att vrede enbart skulle skada mig själv och att jag anser att jag förtjänar bättre. Ett citat om vrede:

Att hålla fast vid vrede/ilska är som att ta tag i ett het kol med avsikt att kasta det på någon annan; du är den som bränner dig.
/Buddha

Det finns ingen anledning att vara arg. Majoriteten har röstat för exakt vad de kommer få. Det positiva skulle väl i så fall vara att de som inte vill vakna, d.v.s. de blint sekteristiska, på båda sidor, som blundar riktigt hårt och de som skapat rasismen och eländet, stryker med i själva slakten när Sveriges befolkning sjunker ner till ca 4-5 miljoner, d.v.s. exakt det Vetenskapliga partiet önskat sig för nedväxt till balans med naturen (fastän vi önskat oss detta på ett fredligare sätt. Tack på förhand.) medan de med högre intelligens och medvetande berikas och kan inseminera framtidens svenska kvinnor med något mer intelligenta gener som kanske klarar en svensk skolutbildning och som höjder den svenska flaggan ur rännstenen upp mot himlen internationellt vid pisa-testerna, där Sverige kommer uppgraderas gentemot det rasistiska USA och det högpresterande asien på ett helt naturligt sätt.

Vad anser du? Är det lagom hoppfullt? Tack på förhand för intelligenta kommentarer och ett uppvaknande Sverige.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Köp svenskt, bunkra konserver, sätt kyskhetsbälte på dina getter, gå med i hemvärnet, och lär dina söner och döttrar självförsvar etc. ! Framför allt lär dig skjuta och träffa vänner på någon skytteklubb. Snart brakar det kanske lös.

10 reaktioner till “Aurora 17 – Försvarsmakten kommer öva nedkämpning av LIC-terrorism i Sverige samtidigt som den kommande terrorismen kommer finansierats av Sveriges riksdag

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s