Glada Nyheter – Bernie Sanders på väg att vinna över både Hillary Clinton och över Donald Trump

Bernie Sanders har valt en framkomlig balanserad väg mot mer demokratisk socialism för USAs folk. Ett bra tydligt, men balanserat steg åt vänster. Siffrorna visar är det den unga generationen som börjar vakna upp nu tack vare Internet. Sanningen kan inte förtigas av Wall streets presstituerade massmedia längre, vare sig i USA eller Sverige. Bernie Sanders tros dessutom kunna sänka Trump bättre än vad motståndaren skulle kunna göra.

Men vi måste se upp! Diverse mord och massmediala drev mot bättre ledarskap visar oss tydligt vad vi har att göra med för krafter inom svensk och amerikansk politik. Man ska inte vara naiv! Bernie Sanders och vänsterfalangen kommer behöva ett mycket professionellt skydd och välja vice president och ersättare med god omsorg. Men det är glada nyheter. Massmedias mörkningar mot Bernie Sanders fungerar inte tillsammans med Internet. Inte i Sverige och inte i USA.

Donald Trump tar upp ett problem och får många röster på det. Det är Elefanten i vardagsrumssoffan. Han har inte fel jämt bara för att han är republikan, är rik eller för att han är en okonventionell retoriker. Den extrema överbefolkningen i Mexico är ett stort problem som spiller över in i USA och den sänker lönerna och ökar arbetslösheten för USAs folk. Det har varken med höger eller vänster att göra. Tillväxt, oavsett i vilken form, är naturligtvis skadligt för resurserna, för miljön och för människorna på lång sikt och är bevisligen ohållbart och naturligtvis anledningen till att människorna flyr Mexico och anledningen att varje intelligent person bör överväga att rösta för nedväxt till balans med naturen.

Tanken på att socialism måste vara internationell på ett sätt som slår sönder ett land inifrån med massinvandring av extrem islamism eller kriminalitet, samt skapar rasism är naturligtvis också felaktig. Ett bevis är Olof Palme som demonstrerade för Vietnams folk mot Washingtons illegala invasioner och för Sydafrikas folk mot apartheid, men inte hade väl Sverige massinvandring av Vietnameser eller Sydafrikaner för det? För USAs folk får vi hoppas att Bernie Sanders förstått detta. Det skulle kunna vara en riktigt balanserad Trump-dödande retorik dessutom.

Vi hade under Olof Palmes regering i Sverige ca 2% arbetslöshet och vi öppnade oss för arbetskraftsinvandring av integrerbara jugoslaver och chilenare. Chilenarna var dessutom oftast riktiga flyktingar med märken av den USA-stödde Pinochets tortyr. Det var en helt annan typ av invandring och i helt andra mängder än vad vi ser idag.

Dessa fåtalet invandrare tillhörde heller inte en barn-avlande sekt som gjorde att radikaliserade sektmedlemmar plötsligt tog sig in i folksamlingar och detonerade sig med sprängmedel. Ej heller rännde de runt med dolda ansikten, våldsamma skrifter eller med idéer om att de skulle vara ett utvalt folk av gud eller en högre stående ras. Tolerans kan man naturligtvis enbart uppnå mot toleranta kulturer som är öppna för integration och assimilation i värdlandets kultur.

SSU och Socialdemokraterna, precis som de andra högerpartierna inkl. SD, saknar idag naturligtvis all trovärdighet i att leda en rättvisare socialism/välfärd i framtiden. Man kan inte vara för EU och dess galna extremkapitalistiska frihandel och bedriva borgerlig politik och sedan plötsligt kalla sig ”socialist” eller utge sig för att vara för välfärd. Folk kommer skratta sig skogstokiga. Nej. Det är med stor sannolikhet kört för sossarna i en modern upplyst värld.

Vänsterpartiet ser mer lovande ut, trots att de valt in representanter i riksdagen som tydligen fallit i imperialistfällan, men Vänsterpartiet måste kasta ut tillväxthysterin, massinvandringhysterin och annan överdriven hysteri som drar ner stödet ur partiet för att kunna förhindra att borgarna fortsätter regera med det borgerliga SD vid rodret, annars finns det bara ett val 2018.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer om Bernie Sanders direkt från USA:
http://www.democracynow.org/2016/3/28/bernie_sanders_wins_landslides_in_washington
http://www.democracynow.org/topics/bernie_sanders

3 reaktioner till “Glada Nyheter – Bernie Sanders på väg att vinna över både Hillary Clinton och över Donald Trump

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s