Tacksamhet – Demokratin fungerar bättre i Sverige

Fyra nyheter som gör mig tacksam.

Brottskod 291 som jag och Avpixlat skrivit om tidigare är upphävd. Det innebär att folket inför valet 2018 kommer ha en chans att veta vad som försigår i Sverige innan de röstar. Bra. Med oförvanskad statistik får vi naturligtvis en bättre demokrati.

Barnvåldtäktsman döms till fängelse och utvisning. Utmärkt. Alla barn i Sverige har rätten till frihet från sådana svin.

Socialdemokraterna har insett att de varit naiva och förändrat sin politik p.g.a. flyktingsituationen och har blivit alltmer restriktiva i flyktingfrågan. Vi ser nu fram emot utvandringen, repatrieringen och deportationen av icke-flyktingar så att dessa pengar kan satsas på bistånd till mer behövande i världen.

Jessica Ohlsson från Sverigedemokratisk Ungdom funderar på att starta ett nytt parti som sannolikt kommer ta avstånd från apartheid-politik, en skarp kontrast jämförelse med Sverigedemokraternas politik på området. Vetenskapliga partiets centralkommitté hoppas på att Ohlsson och flera med henne inser fördelen med att valsamverka sig in i riksdagen genom Valsamverkanspartiet så att det nya partiet kan stärka Sveriges ansende i världen genom riksdagen.

Tacksamhet för allt gott som sker. Det verkar som om människor börjar lyssna på varann och förstå varann. Vi är många som samverkar till att goda saker sker i vårt samhälle.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s