Massinvandringen ger dig mindre i plånboken, men hur mycket mindre?

Kommer ni i håg hur vissa ur politikeradeln via i utländskt ägd massmedia brukar lova ”mer i plånboken” inför valet? Det är speciellt intressant just i dagarna eftersom de nu snackar riktigt stora summor pengar ur din plånbok, enligt Avpixlat:

”160 miljarder där, snart snackar vi riktiga pengar. Detta är alltså en ökning ovanpå de nästan 300 miljarder kr som redan budgeterats för flyktingmottagning fram till 2019.”

460 miljarder. Hur mycket är det egentligen? Tja slår man ut den siffran på 10 miljoner människor är det 46000 kronor per person i Sverige. Utslaget på en familj med två föräldrar och två barn är det 184000 kronor.

Och du har valt det… eller nja, det sa faktiskt inte politikerna innan valet. Frågan om vi faktiskt har ”demokrati”, d.v.s. folkstyre är således relevant. Nästa val kommer 2018. Fundera noggrannnt på hur du vill ha det med demokratin och din plånbok i framtiden!

Vetenskapliga partiet förespråkar utvandring tillbaka över medelhavet. Vad förespråkar ditt favoritparti?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi använder WordPress.com eftersom det baserar sig på öppen källkod, GPL, samt att vi anser att ägarförhållandena är att föredra framför de flesta sociala nätverk. Vill du inte se annonserna nedan när du besöker oss, eller vill kommentera, skaffa då ett eget gratis WordPress-login inkl. gratis blogg! Då kan du enkelt blogga och kommentera på massvis med högkvalitativa bloggar på nätet.

4 reaktioner till “Massinvandringen ger dig mindre i plånboken, men hur mycket mindre?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s