Medicin & Dokumentär- Läkaren som inte lydde läkemedelsmaffian och forskade för folkets väl

Via Newsvoice läser jag om att en ny film om den intelligente svenske Doktor Erik Enbys kamp strax kommer vara redo för visning, förmodligen redan i sommar så håll ögonen öppna! Doktor Erik Enby har blivit tilldelad utnämningen Extra Legitim Läkare och kan bli nästa Nobelpristagare i medicin.

Under rubriken ”FÅ NEWSVOICE DAGLIGA MAIL” kan du prenumerera direkt på Newsvoice och det kan du även göra här på Vetenskapliga partiet. Så kommer du sannolikt få reda på när och var filmen kommer visas.

Personligen rekommenderar jag att filmskaparna och doktorn själv ser upp med kontraktskrivningen med TV4 p.g.a att ägarförhållandena! Vilken modern massmedia som helst kan göra att lojalitet med fel kommersiella intressen eller rena lögner såsom från ex. Aftonbladet kan väga tyngre än riktig journalism eller presentation av forskning som hotar sådana intressen.

I denna tid, när striden står mellan medborgarnas väl och fåtalet kapitalistiska girigbukar som vill prångla ut dyra mediciner till ett lagom sjukt folk, i ett land förslavat under lögner, palmemord, demokratimord och novemberrevolutionens efterdyningar, är kanske alternativa vägar för publicering att föredra? Kanske bör detta spridas genom bloggare? Värt att meditera på?

Kanske kan filmen om Doktor Erik Enby och hans forskning om cancer presenteras över hemsidor som finansieras med reklam för ekologiska varor, eller kanske av tacksamma patienter eller liknande? Kanske kan presentationen presenteras med donationsförslag till ex. utrustning för vidare forskning?

För vi måste se upp med de girige och vår egen eventuella kortsiktiga ekonomiska girighet! Välj INTE den väg som, till synes, kortsiktigt kommer ge mest pengar! Läs alltid det finstilta och tänk långsiktigt på framtidens generationer! Meditera rikligt och tänk positivt! I detta informationskrig går det ut på att nå ut till maximalt antal medborgare som vill vakna, inte bli avkortade eller nedtystade.

Och får jag rekommendera en uppföljare? Doktor Annika Dahlqvist. Ge er hän med full kraft och gör det logiska och det ni djupt i ert inre känner är det rätta!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Låt er inte luras av scharlatanerna och var medvetna om att de kan finnas överallt! Entrism genom agenter som lyder pengar är ett välkänt sätt att korrumpera precis vad som helst. Så var vakna och uppmärksamma! Meditation ökar uppmärksamheten och vakenheten. Undersök på djupet innan du har egna åsikter. Blir du arg på vägen, så se det som en signal om att du missförstått något som du tidigare trodde du förstod!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s