Norge i chock över tillståndet i Sverige

Enligt Avpixlat är hela Norge i chock över tillståndet i Sverige

Reportaget i NRK, norska motsvarigheten till SVT, från Rinkeby där svensk lag inte längre gäller och polisen tappat kontrollen över situationen väcker känslor i Norge där Sverige nu ännu en gång används som skräckexemplet på hur illa det kan gå ifall invandringspolitiken och den politiska korrektheten tillåts löpa amok.

Enligt den norska Nettavisen blev NRK-profilen Anders Magnus intolerant bortjagad från ett kafé och stenar kastades hela tiden efter honom då han gjorde reportage för att belysa problemematiken med parallell-samhällen.

”Hot fick vi hela tiden – till och med då vi var med polisen”

Vetenskapliga partiet anser att Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet förmodligen är de två partier i riksdagen med störst potential att kunna få ordning på problemet. Sverigedemokraterna genom att få stopp på invandringen och påbörja repatrieringen av sekteristiskt våld, kriminella och icke-flyktingar. Vänsterpartiet genom att sänka arbetslöshet och utanförskap genom 6-timmars arbetsdag. Win-Win.

Utmaningen är att få de båda partierna att inse poängen med att rädda Sverige på ett konstruktivt intelligent vis. Om inte genom samverkan i alla fall genom att anta de intelligentaste delarna av varandras politik.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s