Starka bilder – Gerillamarknadsföring från Nordiska Motståndsrörelsen och Kommunistiska partiet

Genom proletären läser jag att Kommunistiska partiet påminde Miljöpartiet om deras mordiska medverkan till krig mot Libyens folk genom gerillamarknadsföring. Samtidigt vill jag länka till Anders Romelsjö som upplyser en aning om Libyen, samt även till en artikel från Proletären om Bombvänstern.

Nordiska Motståndsrörelsen bränner EU-flaggor som gerillamarknadsföring för att demonstrera sitt förakt för den världsordning som gör både invandrare och ungdomar arbetslösa och fattiga. Jag vill samtidigt påminna om att Sverigedemokraternas egna krösusar är för den frihandel som innebär ett race mot välfärdsbottnen precis som S, MP och Alliansen är.

Den facsism som islam står för borde kunna ena Kommunistiska partiet och Nordiska Motståndsrörelsen dessutom. Även den princip som så många vänstermänniskor kämpade för i Vietnam genom FNL, nämligen att folket där hade rätt att bestämma sitt eget öde demokratiskt, precis såsom svenskarna naturligtvis ska kunna bestämma framtiden för Sverige tillsammans, demokratiskt.

Som jag ser det finns det ett gemensamt intresse här, även om organisationerna är oeniga i just frågan om vilka etniciteter som hör hemma i Norden. Får man i all konstruktivitet föreslå att båda organisationerna valsamverkar genom Valsamverkanspartiet tillsammans med Jämställda partiet och Vetenskapliga partiet så att alla medverkande partier kan få mandat i riksdagen? …eller är det alldeles för positivt och konstruktivt?

Tja. Varför ska egentligen de förtryckta ena sig mot den förtryckande korrupta makten? För att vinna?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

3 reaktioner till “Starka bilder – Gerillamarknadsföring från Nordiska Motståndsrörelsen och Kommunistiska partiet

  1. Jag tror det är för mycket för de förvirrade att samverka. De har inte fått nog av sina konflikter än, fastän de vet att konflikterna skapats av globalisterna. De vill inte ha fredliga samtal men kommer säkerligen villigt gå i graven för sina fastfrusna ståndpunkter i nästa hittepåkrig av bankmaffian.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s