Bernie Sanders utsätts för valfusk i primärvalen

Den ledande kandidaten Bernie Sanders utsätts för valfusk i primärvalen enligt denna bloggpost. Hillary Clinton verkar vara den som gynnas, i alla fall kortsiktigt, men detta kan komma att ligga henne i fatet när Bernie blir uppmärksam på den saken, men även i fall Hillary tvingas gå i kamp med Donald Trump.

”Den faktiska uträkningen var 56.7% till Bernies favör. Efter uträkningen manipulerats av maskinen förlorade han med 47.5% av rösterna. En jättestor förändring på 18.4%.”

”The actual tally was 56.7% in Bernie’s favor. After count was manipulated by machine he lost with 47.5% of vote. A whopping 18.4% swing.”

Det får mig att tänka på Che Guevaras berömda citat:

che_guevara_80x80

”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara (Källa: Citat om Demokrati)

Om Bernie Sanders som har störst stöd hos det amerikanska folket inte får sin rättmätiga presidentpost är då en revolution att vänta i USA? Hur länge till kommer 99% låta sig hunsas av den 1% som Hillary Clinton och Donald Trump representerar? Det är frågan. Vad tror du?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Läs mer om saken:
http://www.counterpunch.org/2016/05/13/chicago-election-official-admits-numbers-didnt-match-hillary-clinton-vs-bernie-sanders-election-fraud-allegations/

2 reaktioner till “Bernie Sanders utsätts för valfusk i primärvalen

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s