Kritik av Vänsterpartiets fascistiska överklassfasoner

Vi har läge känt till att Sverigedemokraterna och övriga partier i riksdagen är för den nyliberala frihandeln som förstör för arbetare och arbetslösa genom det ständiga racet mot bottnen i skatter, välfärd och löner, men jag anser nu att även Vänsterpartiet har låtit sig duperas av den tokliberala nyliberala vinden, även om det för den normale vänsterpartisten skett relativt obemärkt.

Vi har väl alla länge uppfattat att Vänsterpartiet är det parti som i sin realpolitik värnat de svaga, de äldre, de arbetslösa eller de lågavlönade. Jag tror t.o.m. att de själva tror det och visst vill de öka Sveriges inflytande genom att vara för utträdet ur EUs makabra frihandel. Men varför anser jag då att Vänsterpartiet har fascistiska överklassfasoner?

Jag tror att orsaken till fasonerna är att det inte enbart är våra opinionsbildare som lever långt från arbetarklassens och de arbetslösas problem. Det gör även Vänsterpartiets politiskt korrekta politikeradel. Eliten av politiker, journalister och hycklande tyckare tillhör en övre medelklass som inom sina reservat, i princip nästan ostört, kan värna om sina ofta ideologiskt makabra konstruktioner och rynka på näsan åt arbetarens intolerans mot den politik som förs. Eftersom denna elit inte tar del av eller inte bryr sig om människornas egna upplevelser befinner de sig i ett verklighetsvakuum.

Politikeradelns oomkullrunkeliga vilja att vara ”politiskt korrekta” i sina verklighetsfrånvända konstruktioner är därför konstlad och långtifrån emotionellt korrekt. Och tro mig, den kommer naturligtvis inte ens te sig ”politiskt korrekt” särskilt länge till.

För någonstans kommer givetvis situationen explodera och då kommer elitens illa infekterade huvuden att rulla, antingen via den massmedia som då ägs av arbetarna via staten, medborgarjournalister via internet eller rent fysiskt, i det fall revolutionen blir av en blodigare natur, vilket denna gång verkar ytterst sannolikt med tanke på den nya kultur som importerats.

Partiet Giljotinera Kvickt kommer i det ögonblicket i vår historia inte längre te sig som en politisk satir men som mycket reell tragikomisk profetia. Problemet är inte längre begränsat till den lögnaktiga presstituerade massmedia som ägs av Bonnierfamiljen, Wall Street eller de politiker som sedan länge varit till salu för USAs, Israels och Saudiarabiens vilja att invadera världen med extremism med påföljande konflikter som de profiterar på.

Nej. Även Vänsterpartiets överklassfasoner vittnar om den korruption som nu t.o.m. drabbar deras egna riksdagsledamöter. Vänsterpartiet kuvar och förtrycker kvinnor likt imamer. Att det som sagts uppfattas som sanning av Amineh Kakabaveh, denna förträffliga kvinna med sina egna erfarenheter från Mellanöstern, har ingen betydelse för denna fascistiska politikeradel.

Överklassens resonemang i Vänsterpartiet är så verklighetsfrånvänd att de påminner om den franska prinsessan Marie Antoinette som lär ha sagt:

Om folket inte har bröd kan de väl äta bakelser

Prinsessans inställning är så makaber att om den inte var sann knappast hade gått till historien. Precis så makaber är även Vänsterpartiets inställning idag till den fascistoida extremism som nu går till historien i Sverige 2016.

Vänsterpartiets verklighetsfrånvaro låter önsketänkande teoretiska högtflygande ideal om att alla världens fattiga ska få bo i Sverige övertrumfa fakta och verklighet genom att vara för en fri invandring av lågutbildad, ofta kriminell, samt ofta högindoktrinerad sekteristisk arbetskraft, som upphöjer ett aggressivt klantänkande och en kvinnoförtryckande extremism i namnet av den gudibehaglige grymme och svarsjuke Demiurgen, en kultur som står i bjärt kontrast till den fredliga demokratiska socialistiska demokrati som valde kärlekens och rättvisans väg och skapade det fria kvinnovänliga Sverige, där brödet och vinet delades alltmer lika mellan människorna.

Ett vackert ideal som dessutom blev verklighet, det Sverige som tidigare var på hela världens läppar, det Sverige som vi alla var stolta över, det Sverige som tidigare varit en fristad för de som ex. flytt de grymma konsekvenserna av Chiles fascism stöttad av USA, det Sverige som hade en orädd statsminister som jämförde fascismens bombningar av Hanoi med nazismens mord på människor i Tysklands koncentrationsläger.

Men varför vill Vänsterpartiet importera fascismen och skapa ghetton och konfikter? Detta är helt obegripligt. Var finns logiken, rimligheten, klassanalysen och var finns citaten av Karl Marx i det gamla arbetarpartiet? Svar: – Helt borta! Förstår man inte ens att kostnaderna för invandring inkl. barnavel in-absurdum tillsammans med heligt krig mot den demokrati som är bidragsfinansierad kommer att sluka hela ekonomin och i slutändan kommer leda till nedmonteringen av välfärdsstaten Sverige?

Förstår inte det vänsterparti som en gång stödde det vietnamesiska folket kamp mot imperialisterna att de nu omformar Sverige till något som kommer likna en afrikansk extrem bananrepublik både bildlikt och rent praktiskt? Förstår inte Vänsterpartiet att Sverige inte kommer kunna hjälpa någon, än mindre stå som någon gott föredöme i någon minsta aspekt om vi fortsätter så?

Vänstern överger alltså faktiskt de svaga i samhället, och egentligen i stort sett alla. De överger den misär som folken i Afrika och Mellanöstern försöker fly ifrån och kopierar den till Sverige. De överger också vänligheten, tryggheten, vetenskapligheten och lugnet i Sverige som kommer ersättas av medeltid och religioners opium inkl. heligt krig och andra makabra värderingar, precis såsom det skett i Afrika och Mellanöstern, där utvecklingen med människor som Mustafa Kemal Atatürk inledningsvid gick i rätt riktning, men nu återigen går i fel riktning under ledarskap som ex. Erdogan. Konstigt. Märkligt. Det är mycket underligt att inte Vänsterpartiet och övriga partier i riksdagen vill stoppa detta.

Problemet kommer naturligtvis inte avta om den utveckling vi ser i dag extrapoleras i den statistik som är entydig. Vänsterpartiets medlemmar måste förändra detta tillstånd av oförstånd eller byta till ett nytt vänsterparti med högre i tak, ett parti som likt Vetenskapliga partiet förstår problemet och försöker lösa problemen vetenskapligt, positivt och konstruktivt.

Det är nämligen en stor skillnad på att hjälpa andra folk upp ur den sekteristiska medeltida avgrunden lokalt, bort från fascism och apartheid, samt en stor skillnad på att politiskt ta ta avståndt från det sekteristiska USAs olagliga fascistoida invasoner och att förstöra sitt eget land med sekteristiskt religiös fascistisk medeltid, vilket Vänsterpartiet faktiskt gör. Gör nu om och gör rätt!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Kritik av Vänsterpartiets fascistiska överklassfasoner

 1. Bra sagt!

  Vänstern står med fötterna i två baljor vatten, den ena varm och den andra kall och tycker att det känns precis lagom.

  De vill å ena sidan ha ett bra välfärdssamhälle, å den andra dela ut välfärden till alla andra som inte borde befinna sig här.

  Vill inte vara med i EU, men deltar gärna för att gå ur (som inbillad propaganda).

  Accepterar militärt bistånd och militära insatser i Irak och Syrien för att stödja USA-stödda Al Qaida rebeller mot Assad, som tycks vara elak för att han är socialist, men inte Putin som nu är aggressiv, när han inte längre är kommunist.

  Kosta vad det vill,
  ETC o ECT,
  kanske bara
  bara imbecill.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s