Kan man få cancer och missfall av icke-ekologisk mat?

Personligen tror jag att risken för cancer och missfall av icke-ekologisk mat ökar. Därför väljer jag att odla ekologiskt själv och att köpa ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt. Det känns dessutom bättre att göra det och jag sover dessutom bättre av att göra det. Hela Vetenskapliga partiets centralkommitté är essutom eniga. Vi skriver härmed under på den kampanj mot glyfosat som Skiftet lagt upp. De skriver:

”Världshälsoorganisationen WHO har klassat glyfosat som potentiellt cancerframkallande och svenska experter har gått i bräschen för att begränsa Roundup och glyfosat i det svenska jordbruket.”

Jag har själv ingen tillit till ”Världshälsoorganisationen WHO” som låtit sig mutas vad gäller svininfluensan som gav alltför många människor narkolepsi, men det finns starka indikationer på att just glyfosat giftet är särskilt olämpligt. Några mycket tvivelaktiga källor anges i länkar längre ner i texten, men rent allmänt så hör naturligtvis inga onaturliga kemiska coctails hemma i våra kroppar, lika lite som genmodiferade organismer (GMO) gör det. Det behöver man inte vara raketingenjör för att förstå.

Personligen tror jag mer på att skiftet ska satsa på att ange mer vetenskapliga men omutade källor om kemikaliers potentiella effekter, och om de inte finns så ange gärna jordbrukare med egna upplevelser som också naturligtvis utgör bevisbörda. Jag litar ofta mer på människors egna upplevelser som ex. grisfarmaren Pedersen från Danmark:

”När jag använde GM foder såg jag symptom på svullenhet, magsår, höga nivåer av diarré … men när jag bytte [till icke GM-foder] försvann dessa problem, vissa inom några dagar”, säger Pedersen.”

“When using GM feed I saw symptoms of bloat, stomach ulcers, high rates of diarrhea … but when I switched [to non GM feed] these problems went away, some within a matter of days,” said Pedersen.”

Nyttigt vore sannolikt att kontakta och fråga politikerna om vad de anser om glyfosat och andra kemikalier, men naturligtvis även vad de anser om den frihandel som gör att allsköns kemikalier kan passera fritt över gränserna. Nyttigt vore att publicera vilka politiker som är för glyfosat i Sverige och vilka som är emot. Det kommer utgöra en mycket mer massiv påtryckning inuti partierna. Trycket kan nämligen komma att göra många av dem arbetslösa efter 2018, men även påverka poliken på miljö-området efter 2018.

Är du intelligent men ännu inte skiftat till att äta ekologiskt? Gör då detta redan innan förbudet blivit verklighet i Sverige och EU! Då slipper du riskera ökad risk för cancer från ex. glyfosat i din egen mat! I det fall politikerna skulle mutas av industrin kan du alltid äta ekologiskt i alla fall.

Miljöpartiet och många andra partie är infiltrerade av hycklande mutkolvar och miljöbovar. Rösta istället för att slippa GMO och gifter i valet 2018!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s