Sverigedemokraterna & Vänsterpartiet ger INTE Sveriges folk ytterligare ett år av Alliansfrihet och Neutralitet

Via Anders Romelsjö läser jag att Sveriges folk vill ha Alliansfrihet och Neutralitet för Sverige.

”En opinionsundersökning av SIFO, beställd av Aktionsgruppen Nej till NATO som genomfördes mellan den 15-19 februari visar en bred majoritet av de tillfrågade avvisar värdlandsavtalet efter information om vad det innebär i form av närvaro av NATO trupper på svenskt territorium, eventuellt med kärnvapen, och hot mot vår alliansfrihet. Av de tillfrågade var 56 procent negativa till konsekvenserna av värdlandsavtalet, 26 procent accepterade det och 16 procent var osäkra.”

Mer än dubbelt så många svenskar säger alltså ”Nej till nato”. [Edit 26:e maj 2016 Det Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet lyckats genomdriva i riksdagen är en s.k. ”vilandeförklaring”, som gjort att Sverigedemokraterna tillsammans med Vänsterpartiet köpt ett års tid för Sveriges folkvalda politiker att sätta sig in i frågan, och då förhoppningsvis INTE genom korrumperad massmedia ägd av Wall Street eller Bonnierfamiljen, men genom individer som är villiga att se mer objektivt och hederligt på saken och, om inte annat, åtminstone är motiverade att försöka se mer deliberativt och direktdemokratiskt på det hela. Men det nu alltså gör inga partier utom Vänserpartiet i riksdagen.]

Nackdelarna [måste vägas övervägs nu INTE] mot fördelarna så att stor enighet kan nås i Sverige och i riksdagen om vad som sannolikt bringar oss bäst balans och stabilitet för Världen, Norden och Östersjön. Resultaten av usas och natos olagliga invasioner och militärt bistånd till terrorism [måste analyseras analyseras INTE] så att vi alla kan enas om ifall detta lett till mer stabilitet eller mer terrorism, mer yttrandefrihet och demokrati eller mindre där nato befunnit sig.

Vi [Edit 26:e maj 2016 måste också analysera analyserar INTE] djupare i fall natos och usas stationering av trupper är populära eller impopulära i de länder som lokalt utsatts för dem. Vi [Edit 26:e maj 2016 bör rimligen analysera analyserar INTE] hur nato agerat förr, hur nato agerar just nu och hur nato kan förmodas agera i framtiden och i fall detta sätt att agera på något vis kan tänkas gynna eller missgynna Sveriges eget rykte och Sveriges medborgares egen säkerhet.

Det jag finner anmärkningsvärt i sammanhanget just nu är att nato stödjer terrorister i Syrien mot Syriens demokratiskt valda regering, samtidigt som terrorister infiltrerar Sverige som ligger på gränsen till Norge som har stora orörda oljefält. Yttermera tillåts sektens lärare predika en alltmer mer våldsam, fascistisk och kvinnoförtryckande form av sekterism i Norge och Sverige, samma form av sekterism som skapar mer konflikt i Syrien, även om oljan i området naturligtvis är den underliggande orsaken till konflikten och att sekterismen mest används som ett led i den militaristiska kontrollen av folket.

Att göra Sverige allt mer fristående från sinande fossila bränslen och frihandel, samt bygga ett starkt fredligt modernt totalförsvar som involverar den del av den svenska befolkningen som inte tillhör en potentiellt odemokratisk farlig sekt, synes mig vara det bästa sättet att undvika framtida konflikter i Sverige, förrutom naturligtvis att minska det sekteristiska problemet mer aktivt genom ex. utvandring, eller ÅTMINSTONE satsa på en psykologiutbildad insats för att avprogrammera hjärntvättade sektmedlemmar så att de ”no go”-zoner som chockerar Norge kan undvikas i framtiden och ungdomarna kan fungera väl i ett demokratiskt fritt samhälle.

MVH
Martin Guststavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

7 reaktioner till “Sverigedemokraterna & Vänsterpartiet ger INTE Sveriges folk ytterligare ett år av Alliansfrihet och Neutralitet

 1. Jag undrar hur de svenska oligarkerna skulle bemöta ett USA som omvandlats till ett socialdemokratiskt land av Bernie Sanders och hans politiska förnyelse rörelse?
  Det kommer kanske aldrig att hända. Men det är inte omöjligt.

  1. Jag borde kanske inte enbart angripit Moderaterna för ekologiskt katastrofalt horeri med vår natur och våra människor, men även alla nyliberala partier i Alliansen, MP och Socialdemokraterna också, yttermera tillväxtvurmande idioter i Vänstern likaså som inte bryr sig om vad det ordet leder till. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/24/okunniga-socialisters-och-kapitalisters-sekteristiska-tillbedjan-av-tillvaxt-utan-att-veta-vad-tillvaxt-betyder/

   1. En politiker och andra med makt kanske försöker slingra sig med att kunskapen om naturens sårbarhet är ny. Men vetenskapen började varna om konsekvenserna redan på 60-talet.
    Mänsklig strutsmentalitet håller på att utrota oss.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s