Kritik av Sverigedemokraterna – SD i maskopi med sossar, mp, borgare och turkar i att skapa mer flyktingkaos

Tidigare beröm till Sverigedemokraterna måste nu dras tillbaka. Det ser jag nu i Newsvoice. Sverigedemokraterna gör det nu tydligt att de inte alls  kommer ge politikerna i riksdagen mer tid att överväga värdlandavtalet eller ge Svenska folket den alliansfrihet och neutralitet som folket vill ha, och sannolikt ej heller verka för någon folkomröstning om den saken. Det har SD förmodligen aldrig avsett. I Sverigedemokraternas politik är nato-inriktningen klar. SD kommer sannolikt ignorera den direktdemokratiska folkviljan.

Sverigedemokraternas mål är helt tydligt att upplösa Sveriges neutralitet och alliansfrihet, samt kanske även demokratin, eftersom man nu tydligt visar att man vill gå i försvarsallians med det muslimska aggressiva Turkiet och andra imperialistiska länder som sålt sig till nato. Att nato genom det terrorstödjande Obomba-ledda USA och det terrorstödjande Erdoğan-ledda Turkiet olagligen bekämpar den sekulära demokratin i Syrien verkar helt tydligt inte bekymra SD.

SD är alls inte ensamma om den saken. Det gör alla borgerliga riksdagsledamöter. I ”borgerligt” inkluderar jag även de nyliberala Miljöpartister som är miljövidrigt frihandelspositiva och Socialdemokrater som glömt bort vad partinamnet härstammar ifrån.

Men kanske är det så SD menar med sitt partinamn? ”Demokrati” för ”Sverige” och medeltid för Syriens demokratiskt lagda befolkning och andra befolkningar i världen där USA:s krigsmaskineri rullat in? Orden som utgör partinamnet i ”Sverigedemokraterna” är givetvis en lika stor fars som partinamnet i både ”Socialdemokraterna” och ”Miljöpartiet de gröna”.

Vill ni ha ett parti för Sverige som värnar nationell demokrati i Sverige och i HELA världen och därför är emot frihandeln som undergräver nationalstaten, eller vill ni ha en vetenskapligt grundad politik istället för tokliberalism, eller vill ni ha ekologisk hållbarhet istället för miljövidrighet? Då vill jag meddela att ni ska rösta så här!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant och välskriven kritik:

SD böjde sig för NATO-lobbyn


https://janmilld.wordpress.com/2016/05/21/pa-kurs-mot-krig/

Värdlandsavtalet med NATO smögs igenom

3 reaktioner till “Kritik av Sverigedemokraterna – SD i maskopi med sossar, mp, borgare och turkar i att skapa mer flyktingkaos

  1. Sd försvarar sin ståndpunkt med att värdlandsavtalet med Nato, går igenom i vilket fall som hels och att det är mengslöst att obstuera enbart för saken skull. Menar att det kan vara till skada för trovärdigheten att ständig obstuera när det inte leder till något resultat.
    Det kanske är till Sd:s nackdel i stället att inte markera mot avtalet, eftersom de kan tappa väljare bland sina sympatisörer som är motståndare.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s