FN släpper in räven i hönshuset även om vargen härjat fritt i fårhagen länge nu

Inte för att FN har någon som helst fredlig effekt på sionisternas invasion av Palestina eller USAs olagliga invasioner mot medlemmar i FN, men nu släpper de in räven i hönshuset, enligt Sputnik. Det är i en grupp som ser över efterlevandet av internationell lag som den israeliska ambassadören Danny Danon valts in i av FN.

Personligen ser jag ingen skillnad. FN är precis lika handlingsförlamat av vetorätten som förrut ändå. USA har härjat fritt genom olagliga invasioner i strid med FN sedan 1945. Endast ett nytt starkare FN utan vetorätter kan skapa fred när en stormakt konsekvent bryter mot internationella lagar.

Var skulle ett riktigt demokratiskt nytt FN placeras? I demokratins vagga Grekland, eller i det direktdemokratiska Schweiz som faktiskt applicerar demokrati på riktigt? Fast kanske vore det tryggast att lägga ett nytt FN så långt ifrån världens mest kriminella ledarskap som det går? Alltså inte inom Nato-området. Är Ryssland ett lämpligt alternativ? Varför inte? FN har ju legat i USA länge nu och USA och Nato verkar se ner på FN till skillnad från Ryssland som i stort sätt följer FNs regler.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s