Konspirationsteori – Hitler var en brittisk extremkapitalistisk agent

Vilka indikationer stödjer hypotesen?

De tyska nationalsocialisterna hade innan Hitler tog över mycket goda kontakter med socialisterna i Sovjetunionen då Vladimir Lenin och ryssarna införde en socialistisk kommunistisk enpartidemokrati i Ryssland.

Hitler tog över ledarskapet över Nationalsocialisterna genom kuppen som kallas för de långa knivarnas natt. Han avbryter sedan dessa goda relationer genom att försöka invadera Ryssland, samma ryssar som sedan fullkomligen mosar Tyskland. Varför? Vari ligger logiken?

Hitler är enligt rapporter drogberoende. När började drogberoendet? Operatörer som är drogberoende kan kanske vara önskvärda agenter eftersom lojaliteten till den som förser den drogberoende med droger stärker lojaliteten. Hans läkare som förser honom med drogerna är märkligt nog jude och kanske även sionist.

Det fanns sionister som önskade sig en slakt på 6 miljoner judar för att de ansåg att detta offer skulle kunna leda till skapandet av Israel, vilket var sionisternas mål. Det är sannolikt därför sionister ofta envisas med att klänga sig fast vid just siffran 6 miljoner. Att inte göra det kallas förintelseförnekelse i den massmedia som ägs av fåtalet girigbukar och har gjorts till tabu. Många forskare väljer att undvika ämnet helt med hänsyn till vänner och familj. Varför göra ämnet till tabu om verkligen siffran 6 miljoner var sann? Brottsligheten är uppenbar oberoende av siffran ändå.

Kanske för att om denna siffra inte stämmer så finns det enligt denna sionistiska sekt inget gudibehagligt tecken från Demiurgen om att judarna ska få sitt utlovade land och då således skulle kunna tro att de kommer bli av med det igen. Vem skapade landet Israel? -Britterna. När? -Direkt efter den utrotning som Hitler alltså var ytterst ansvarig för. Vilken stormakt försvarar Israels kontinuerliga expansion? -Sioniststyrda USA. Vem nämner att socialister strök med?

Nazismen under Hitler liknar Sionismen vad gäller den sekteristiska utvaldheten och överlägsenheten över andra raser. Vem skapade denna ideologi? Hitler själv eller gjorde han det med hjälp av samma sionist som försåg honom med droger?

Hitler väljs till rikskansler av högerpartierna i Tyskland 1933 vilka är tydligt emot socialismen, precis som britternas rojalistiska ledarskap alltid varit under en slöja av demokrati. Sedan startar Hitler krig i vanlig kolonial bombhöger-anda, ett krig som krossar Tyskland och framför allt totalt krossar den nationella demokratiska socialismen.

Hitler avslutar kampen om luftherraväldet precis när britterna är på väg att förlora det. En mycket stor indikator på att något är fuffens.

I stället för att bygga fler flygplan som skulle kunna ta över luftherraväldet bygger Hitler V2-raketer som han terroriserar det civila London med. Detta har naturligtvis mycket liten effekt på utgången av kriget jämfört med att bygga flygplan som kan attackerar militära mål eller kan slå ut de brittiska flygvapnet.

Hitler bygger en lång ineffektiv dyr försvarsvall mot Atlanten istället för att invadera britterna. Försvarsvallen spräcks på en dag. Dagen D.

Hitler startar krig mot USA, ett USA som tidigare befriat sig från britternas kolonialism. USA hade kunnat bli en allierad i stället för en fiende.

Hitler låter mörda Rommel, ”ökenräven”, kanske Tysklands mest kompetente general genom tiderna.

Istället för att invadera britterna startar Hitler två/tre-frontskrig genom att anfalla Ryssland, samma ryssar som Nato och USA idag skapar konflikt med.

Hitler kanaliserar bort energi från vettiga projekt och bygger en enorm stridsvagn som är så stor att den knappt kan röra sig och kallar den för ”musen”. Nej. Det är inget skämt.

Hos britterna finns det rykten om att Hitler levde sina sista dagar i Argentina, vilket ex. resulterat i en mycket komisk politisk satir. http://www.liveleak.com/view?i=bd7_1365439362

När tyskarna kapitulerat vill den amerikanske generalen Patton fortsätta kriget och invadera Ryssland och sannolikt avsluta socialismen, precis som Hitler och bombhögern i Tyskland ville. Det genomförs sannolikt inte eftersom Ryssland är för starkt rent militärt.

Andra världskriget slutar med ett kallt krig. När Sovjetunionen faller och ryssarna inför kapitalismen avskaffas inte Nato, men Nato närmar sig då återigen Ryssland. Varför?

Det är mycket som tyder på att Hitler var en brittisk agent som arbetade för att slå ut socialismen och bereda vägen för den extrema kapitalismen. Detta krig har fortsatt efter 1945 då Hitler ”pensionerades” och USA och Nato tog vid i sina invasioner av världen. Qui Bono? Kapitlisterna? Det militärindustriella komplexet?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Konspirationsteori – Hitler var en brittisk extremkapitalistisk agent

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s