Är det verkligen sant? – Norge invaderar utan FN-mandat, terroriserar, stödjer extrem sekterism och störtar en demokrati?

Förvånad katt
Va? Är det sant?

Jag gnuggar mig i ögonen. Är det verkligen sant att Norges demokratiskt valda regering beslutat sig för olaglig invasion och statsterrorism av Syrens folkvalda demokrati? Kanske speciellt förvånande är att det är just Norge, ett land som så länge varit invaderat av diktaturen Sverige. Efter några få års ivrigt viftande med den norska flaggan och stolt firande av självständighet blev sedan nämligen Norge återigen invaderat, denna gång av den folkvalde Hitler. Hitler var likt den norska regeringen folkvald till rikskansler genom NSDAP av den tyska motsvarigheten till Allianses partier.

Nu plötsligt har alltså Norges regering, lustigt nog, beslutat sig för att, likt Hitler och svenska diktatorer, invadera ett land. Men det handlar alltså inte ens om en diktatur som de invaderar olagligen denna gång, för även invasion av diktaturer är olagliga enligt FN. Nej. Det handlar om norsk olaglig invasion av en demokrati och störtandet av en demokrati!!!

Så. Vad vill då Norge ersätta denna demokrati med? Tydligen något som kallas för den ”Fria Syriska armén”, en till synes mycket svag armé utan några kända positioner, starkt uppblandad med legoknektar, tydligen tidigare i maskopi med det alltmer undanträngda IS, ni vet den sekt som tolkar koranens bokstav så brutalt det bara går och därför terroriserar Syriens folk med kast av homosexuell från höghus och haram-slakt av de som inte tror på Demiurgen enligt deras exakta tolkning.

Citat ur Engelska Wikipedia:

”År 2013 indikerade amerikanska ledande militära tjänstemän, på villkor av anonymitet, att Pentagon uppskattar att ”extrema islamistiska grupper” utgör ”mer än 50 procent” av Fria syriska armén och att den procentuella andelen ”växer för varje dag”.”

”In 2013 U.S. senior military officials speaking on condition of anonymity indicated that the Pentagon estimates that ”extreme Islamist groups” constitute ”more than 50 percent” of the Free Syrian Army with the percentage ”growing by the day”.”

Så om detta verkligen är sant, och jag tvivlar faktiskt fortfarande, så har alltså Norges folk förmodligen valt in Quislingar i Norges riksdag och dessa agerar nu alltså på order av USA mot FNs regler, mot fred och mot Norges egna intressen. För inte kan det vara i det norska folkets intresse att störta vare sig sekulära demokratier eller sekulära diktaturer när de sannolikt kommer ersättas av extrema diktatoriska sektmedlemmar med en förvriden tro på Demiurgen år 2016? Eller har jag missuppfattat saken?

Det ska bli intressant att följa utvecklingen. Är en Norsk demokratisk revolution att vänta eller kommer norrmännen passivt se på när deras regering ger Hitler-lika fascistiska order? Det är frågan som varje norsk medborgare nu får brottas med. Avliva Hitler eller inte… Hmm… Är det ett svårt val?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

mer intressant:
https://www.nytid.no/er-norges-trening-av-syriske-krigere-folkerettsstridig/
http://www.motpol.nu/oskorei/2016/07/01/angry-birds/ (En blogg där kommentarsfältet f.ö. är låst för Vetenskapliga partiet)

3 reaktioner till “Är det verkligen sant? – Norge invaderar utan FN-mandat, terroriserar, stödjer extrem sekterism och störtar en demokrati?

  1. Jag kommer osökt att tänka på Nobels Fredspris, det enda nobelpriset som delas ut i Oslo och utses av Norska Nobelkommitén. 2009 valde dom att ge priset till Barack Obama….Personligen tycker jag inte att Norges ”utrikespolitik” känns som något annat än totalt styrt (ägt) av det amerikanska militärindustriella komplexet. Sen vad man väljer att kalla dom är kanske mer en fråga om tycke eller smak…USA, NWO, etc.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s