Glada Nyheter – Antiimperialistiska 4-julikommittén Demonstrerar men är Tyvärr ”Globalister”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet och Olof Palme, för att skydda våra gränser, företag och människor från den fria rörligheten av kapital, varor och tjänster, ex. EU och TTIP:

”Världens fattiga folkflertal – även i det rika Europa – får bära följderna när de så kallade frihandelsavtalen – som TTIP som nu ska dra in hela EU i USA-bolagens maktsfär – sätter deras rätt före folkens och bolagsvinsterna före miljön och framkallar klimatkatastrofer.”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet och Olof Palme, nationella och demokratiska och för alla folks rättigheter att bestämma sina egna öden:

”Det är varje folks rätt att inrätta sin regering på det sätt som bäst passar dem för att uppnå trygghet och lycka.”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet och Olof Palme, för fred och emot den statsterrorism som USA står för:

”USAs globaliserade militarism för att krossa allt de upplever som
hot mot utvidgningen av deras ”livsrum”, har slagit land efter land i spillror, hemsökta
av terrorkrigföring och flyktingkatastrof utan like sedan andra världskriget.”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet emot de odemokratiska kupper som USA utsätter världens länder för, bl.a. genom social media som de lurat på det sovande folket, genom vilka de bestämmer vilka algoritmer som ska avgöra vad som ska presenteras för vem:

”Men Obamas nya taktik efter krigspolitikens misslyckande har i ökad utsträckning satsat på ”mjuk krigföring”: undergrävande verksamhet, kommersiella och sociala medier, dollarbistånd till ”regimkritiska” femtekolonnare, väpnade om så behövs, för regimskifte.”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet och Olof Palme, för att Sverige ska kontrolleras av svenska intressen och att varje annat land också ska ha rätten att bestämma sitt eget öde demokratiskt:

”…rätt att driva politik, att kontrollera egna naturtillgångar, att utveckla jordbruk och industri på egna villkor och begränsa de transnationella bolagens rörelsefrihet…”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet, för fred för Syriens demokratiskt valda regering och Syriens folk och mot de sekteristiska legoknektar som terrorrisserar landet under religiöst flagg med stöd av statsterroristerna:

”I det fjärde kriget, det mot Syrien, har de [USA] lierat sig med Saudiarabien, andra oljekungadömen och Turkiet men ändå inte lyckats ta kontroll över Syrien, bara dra in hela Mellanöstern i krigets helvete.”

Antiimperialistiska 4-julikommittén är, precis som Vetenskapliga partiet:

• För nedrustning i hela världen och mot USAs/NATOs krigsupptrappning, även om Vetenskapliga partiet anser att Sverige behöver ett modernt folkligt försvar med värnplikt så som läget ser ut idag.

• För neutralitet och alliansfrihet och mot Nato i Sverige.

• För fred och mot imperialismens olagliga invasioner.

• För att USAs krigsförbrytare och andra imperialister i dess ledband, som är mot folkens demokrati, ska dömas för krigsbrott, brott mot folkrätten och brott mot de mänskliga rättigheterna, även om Vetenskapliga partiet inte anser att massmigration för ekonomisk vinning eller religiös barn-avel i syfte att göra om vår demokrati till kalifat är någon ”mänsklig rättighet”.

• För alla länders nationella okränkbarhet och alla folks självbestämmande, även Sveriges folk.

• För folkens rätt till egna nationella resurser och naturtillgångar, även Sveriges folk.

• För ett aktivt och demokratiskt FN utan vetorätt som förstör denna demokrati.

• För ett fritt Palestina enligt FNs beslutade gränsdragning.

• För alla länders rätt, oavsett nivå av demokrati eller socialism, att idka handel enligt egna villkor.

MEN TYVÄRR är dessa ”antiimperialister” tydligen ”globalister”:

• De är ”för en ny ekonomisk och social världsordning!”, vilket naturligtvis inte är realistiskt. Varje befrielse måste vara nationell. Varje folk måste själva demokratiskt välja nivån av socialism, population och levnadsstandard i balans med sin natur. Karl Marx och Friedrich Engels är aktuella och eniga:

karl-marx-80x80
”Arbetarna har intet fädernesland […än, p.g.a. att arbetarna ännu inte äger landet officiellt i  sina egna nationer]. Man kan icke fråntaga dem vad de icke har. Då emellertid proletariatet till att börja med måste erövra den politiska makten, upphöja sig till nationell klass och konstituera sig självt som nation, så är det självt ännu nationellt, om också ej i samma mening som bourgeoisin.”
/Karl Marx och Friedrich Engels i Kommunistiska manifestet (1848)

Inget folk har någon rätt att välla in i andra folks länder och göra om andra folks länder till odemokratisk medeltid genom barnavel in-absurdum eller försöka införa kulturell medeltid och ta ifrån oss de demokratiska rättigheter vi tillkämpat oss eller förstöra det sociala system vi byggt upp. Det är en olaglig invasion och det är terrorism och det är yttermera en slags etnisk/sekteristisk rensning!

Dessa extremreligiösa medeltidens fascistiska avskum som vill göra världen till ett enda stort Sharia-kalifat måste naturligtvis deporteras tillbaka till sina egna hemländer eller till sin egen medeltida livsföring i Saudiarabien eller liknande! Dessa avskum, som samverkar med USA, Turkiet och Saudiarabien, har absolut inget med folkens frihet att göra!

Det är denna märkliga punkt som idag LUSTIGT NOG splittarar arbetarrörelsen och gynnar det borgerliga Sverigedemokraterna, samt resten av de frihandels-ivrande politikeradeln, i en slags förvriden rädsla att bli kallad ”rasist”.

Att vara emot religiös fascism eller utrotandet av vilken ras som helst, inkl. den egna rasen eller den egna kulturen, är givetvis INTE rasism i ordets verkliga betydelse. TVÄRTOM! Det är inte svårt att förstå. Det är enkelt. Kuckeliku! Vakna!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledae
Vetenskapliga partiet

Mer om saken:
http://jinge.se/allmant/alla-manniskors-lika-varde-alla-folks-lika-ratt-mote-pa-stortorget-pa-usas-nationaldag-4-juli-2.htm
http://frednu.se/?p=671
http://www.svenskafredskommitten.nu/aktuellt.htm

3 reaktioner till “Glada Nyheter – Antiimperialistiska 4-julikommittén Demonstrerar men är Tyvärr ”Globalister”

 1. Jag kanske är naiv men…
  Jag tror att ”andra generationens invandrare” kommer inse Sveriges förträfflighet och kommer att påverka sina föräldrars hemländer att bli mer likt det Sverige jag gillar.
  Jag tycker det är svagt att tro att några hundra tusen invandrare skulle kunna få Sveriges miljoner sekulära humanister att falla tillbaka till medeltiden.
  Religionen håller på att dö i världen. Det är därför den kämpar så frenetiskt just nu. Ge det en generation eller två. Sen kommer gudstro att vara medeltid.
  Fast jag kan ha fel.

  1. Mustafa Kemal Atatürks Turkiet är skräckexemplet.

   ”Jag har ingen religion, och ibland jag önskar att alla religioner låg på havsbotten. En svag ledare, han behöver religionen för att upprätthålla sin regering; det är som om han skulle vilja fånga sitt folk i en fälla. Mitt folk kommer att lära sig demokratins principer, sanningens diktat och vetenskapens läror. Vidskeplighet måste bort. Låt dem dyrka som de vill; varje människa kan följa sitt eget samvete, förutsatt att det inte stör mentalt friskt resonerande eller ställer honom mot hans medmänniskors frihet.”
   /Mustafa Kemal Atatürk https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat-om-vetenskap/

   När jag betraktar Kemals lands tillstånd idag, ledaren, nivån på demokratin och nivån på vetenskapligt medvetande, måste jag erkänna att din sista reflektion om att du kan ha fel verkar ytterst intelligent.

   Denna insikt kan förmodligen leda oss till mindre tolerans mot vidskepelsen. Många har lärt sig principerna för demokrati, sanningens diktat och vetenskapens läror, men för att accellerera vetenskaplig utveckling ytterligare måste orsakerna för vidskepelse nedväxa konstant tills de når en nivå av noll och sedan stanna på noll innan idioterna börjar avla sönder den positiva utvecklingen.

   Jämlikhet, befolkningspolicy och allmän utbildning för alla är vägen framåt. Total framgång kommer bli möjlig efter ett par generationer, precis som du antyder. De sista fåtalet desillusionerade måste förmodligen sluta sina liv på mental instutition om fria män och kvinnor ska kunna vara trygga eftersom frihet från extrem sekteristisk religion helt klart verkar vara viktigare än religionsfrihet. Det har verkligen Syriens demokrati och Turkiets demokrati tvingats erfara.

   Det mest beklämmande är att USA och stora delar av EU och Nato-länder tycks anse att olagliga invasioner som bryter mot FNs bestämmelser är helt ok även om en demokrati drabbas och hotar att kasta tillbaka landet in i extremreligiös medeltid.

   Om Obama är samma CIA-agent som Usama bin Laden skulle logiken vara oomkullrunkelig, även den muslimska invasionen av EU.

 2. Det är farligt att vara för säker på att man har rätt. Det är som en boxare som sänker garden.
  Därför tvivlar jag gärna på min egen övertygelse.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s