SÄPO bör skydda Amineh Kakabaveh (V) särskilt väl för hon är på god väg att ena hela Sverige

Amineh Kakabaveh, riksdagsrepresentant för Vänsterpartiet och själv invandrare, samt bloggare om kvinnans frigörelse, är idag potentiellt viktigare än statsministern och regeringen, anser jag. Hon har nämligen skrivit en debattartikel som heter ”I förorten växer männens diktatur”, en debattartikel som jag anser kan vara början på att ena hela Sverige och rädda våra friheter och vår demokrati, även om jag ser några förbättringsmöjligheter.

amineh-kakabaveh-80x80

Amineh och hennes kamrater menar i sin debattartikel att det finns fullt genomförbara förändringar som kan och måste ske nu och jag anser att de har rätt.

Amineh och hennes kamrater menar att uppdraget för nämnden för statligt stöd till trossamfund måste ses över. Detta är jag helt enig i. Skattemiljoner kan inte finansiera uppbyggnaden av könssegregationskulturer, där kvinnliga präster/imamer är förbjudna, homosexualitet ses som synd och oskuldsetiken påtvingas medlemmarna.

Detta är en mycket viktig insikt för hela Sverige. Religion är ofta förtryckande och förtryck kan inte kombineras med frihet och demokrati och således bör ingen demokrati stödja religioner som står i strid med frihet och demokrati, tvärtom bekämpa dem.

karl-marx-80x80
Faran för livet består för individen i att förlora sig själv. Ofriheten är därför den egentliga, dödliga faran för människan.
/ Karl Marx

”Religionen är de förtryckta varelsernas suckar i en hjärtlös värld, liksom den också är anden i en andefattig situation. Det är ett folkets opium.”
/Karl Marx Werke 1, sid. 378: Till kritiken av den av den hegelska rättsfilosofin. (1844)

”Att avskaffa religion som människors inbillade lycka är att kräva deras verkliga lycka. Att försöka förmå dem att överge sin vanföreställning om sina villkor är att försöka förmå dem att överge de villkor som kräver vanföreställningar. Religionskritik är därför i grund och botten kritik av den dal av tårar där religionen utgör glorian.
/Karl Marx

Amineh och hennes kamrater menar att en omfattande utredning snarast bör tillsättas efter alla rapporter om ”balkongolyckor”, d.v.s. hedersmord, där oftast bröder eller fäder kastar ut flickor, som inte lyder deras diktat, från balkonger och sedan rapporterar dem som balkongolyckor.

Jag anser inte att någon utredning behövs. Fäder, bröder eller präster som utsätter flickor för hederskultur ska bestraffas och utvisas eller om de är svenska medborgare placeras i sluten psykiatrisk vård. Utsatta flickor ska ges ny identitet så att de kan känna sig 100% fria att leva i samma frihet som alla andra svenskar.

mustafa-kemal-atatürk-80x80
”Jag har ingen religion, och ibland jag önskar att alla religioner låg på havsbotten. En svag ledare, han behöver religionen för att upprätthålla sin regering; det är som om han skulle vilja fånga sitt folk i en fälla. Mitt folk kommer att lära sig demokratins principer, sanningens diktat och vetenskapens läror. Vidskeplighet måste bort. Låt dem dyrka som de vill; varje människa kan följa sitt eget samvete, förutsatt att det inte stör mentalt friskt resonerande eller ställer honom mot hans medmänniskors frihet.”
/Mustafa Kemal Atatürk (Källa: Citat om Demokrati)

Amineh och hennes kamrater menar att vi behöver en medborgarrättsminister nu när könssegregation och etnisk segregering breder ut sig i Sverige. Jag anser inte det, men polisen och mentalvården kan definitivt behöva mer resurser till att hantera detta problem som medvetet importerats och i många fall måste mentalvårdas eller utvisas.

Alla Sveriges medborgare har samma rättigheter genom lagen, det är bara det att vissa religionsledare försöker ta dessa rättigheter ifrån människor genom religionen, precis som de försöker skaffa sig makt och materiella fördelar genom dem. Dessa ledare hör inte hemma i Sverige och bör givetvis utvisas eller låsas in permanent på mentalsjukhus.

Om jag får ge Amineh och hennes kamrater några tips så är det följande:

Sverigedemokraterna är på er sida och har nolltolerans mot rasism i sitt parti. Var hövliga mot dem!

mahatma_gandhi_80x80

”Demokrati, disciplinerad och upplyst, är den finaste sak i världen. En demokrati fördomsfull, okunnig, vidskeplig, kommer att landa i kaos och kan blir självförstörande.”
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om Demokrati)

”Intolerans, oartighet och hårda ord….. är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om Demokrati)

Samverka med SD och alla andra partier för att lösa ert problem! Visserligen är inte SD socialister såsom Karl Marx med judisk bakgrund, som Vänsterpartiet eller som Vetenskapliga partiet.

karl-marx-80x80
”Vad är judendomens världsliga grundlag? Det praktiska behovet, egennyttan. Vilken är judens världsliga kult? Schackrandet. Vilken är hans världslige Gud? Pengarna. Nåväl! Frigörelsen från schackrandet och pengarna, alltså från den praktiska, verkliga judendomen vore hela vår tids frigörelse.”
/Karl Marx Om Judefrågan (1843)

Jo. Visserligen vill SD behålla girigbukarnas schackrande extremkapitalistiska frihandel som skapar problem för så många människor i världens alla hörn, problem som de sedan flyr ifrån, problem som svenska fattiga pensionärer har svårt att fly ifrån och problem som miljön drabbas av. Jo, visserligen är SD precis som de borgerliga partierna Mp, S och Alliansen i många aspekter, men de är ändå välvilliga människor vad gäller många av Vänsterpartiets frågor och i synnerhet i denna fråga.

Tänk på att många av SDs medlemmar är f.d. vänsterpartister eller socialdemokrater som är emot precis det som ni tjejer vill motverka. Sverigedemokraterna vill ut ur EU precis som Vänsterpartiet vill. Avskaffad EU-agift kan om samarbete uppstår kanske ge pengar till de satsningar som utsatta flickor behöver.

Fira att SD idag är en vinnare och sök deras stöd och hjälp! De andra politikerna har som du riktigt påpekar ignorerat och förvärrat problemet. En förändring genom SD kan kanske visa sig vara nyttigt för flickor och kvinnor i förorterna?

Att vara fientligt inställd till extrem invandring av män med rutten kvinnosyn eller Xenofobi är INTE nödvändigtvis ”invandrarfientliga krafter”, men kan utgöra ett skydd för de invandrarfamiljer som valt att integrera sig och vill leva i Sverige med de friheter och den demokrati som Sverige har.

Det är svensk kultur med kramar till de man gillar och respekterar.
Varm kram till dig och dina kamrater, Amineh! Jag ser dig och er och jag gläds över att du finns i Sveriges riksdag. Du och fler som du behövs verkligen i Sveriges riksdag. Du är en utomordentligt viktig och fantastisk kvinna.

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

3 reaktioner till “SÄPO bör skydda Amineh Kakabaveh (V) särskilt väl för hon är på god väg att ena hela Sverige

 1. Absolut bra initiativ av Amineh! – men varför väljer hon att företräda ett parti som står för okontrollerad massimport av samma kriminella hon nu vill bekämpa, så där i efterhand, kan man fråga sig?

  Gilla

  1. Ja. Visst är det bra, Cornelia. Det kan vara så att hon vill att vi ska satsa på skola vård och omsorg, samt att samhället ska bli mer jämlikt och därmed mer jämställt. Det gör ju inga andra partier än V idag. De är alla borgerliga realpolitiskt på olika vis, även SD. Att hon och hennes kamrater försöker påverka vänstern och övriga partier på detta vis är därför utmärkt, anser jag… förutom den ohövliga och osanna biten mot SD i hennes artikel, den är naturligtvis onödig och kontraproduktiv.

   Lars Ohly vet ju vad ohövlighet mot SD resulterade i. Valfiasko.

   Bättre då att Amineh kritiserar SD för deras borgerlighet tillsammans som man kritiserar de andra partierna för samma borgerlighet, anser jag.

   Gilla

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s