Statsterrorism – Donald Trump – Hillary Clinton Skapade IS tillsammans med Obama

Youtube – Donald trump – ”HILLARY CLINTON CREATED ISIS WITH OBAMA!”

Det som USAs neocons och cons tisslar och tasslar om i korridorerna, men absolut aldrig avslöjar, förrutom av misstag, nämligen att IS och andra skäggiga extremistiska islamistiska styrkor skapats och understötts av den något bizarra Hillary Clinton och den noble fredspristagaren Barak Obama, det poängterar Donald Trump på bästa sändningstid till applåder.

Trump framstår som en tuffare, vildare, mindre stammande och mer lättsmält form av Julian Assange som i detta klipp stammar sig igenom en intervju på DemocracyNow.Org

Det må vara i syfte att skada Hillary Clintons kampanj som Trump säger det, det må vara för att understödja den republikanska agendan när han väl blir president, men problemet är att det han säger verkar vara 100% sant.

Hillary och Obama säger sig visserligen kämpa mot terrorismen. De startar visserlgen olika olagliga krig. De mördar visserligen oskyldiga av misstag och torterar sannolikt oskyldiga människor i 14 år, d.v.s den statsterrorism som vi blivit vana vid, men nu är det ute: -Hillary Clinton och Barack Obama är terrorister, inte vilka terrorister som helst, men toppterroristerna på planeten.

I jämförelse med dessa terroristers framfart framstår Donald Trump som en ängel, även om han är långt ifrån en ängel eller i alla fall en ängel i mycket bra förklädnad. Att Demokraterna inte valde Bernie Sanders på Demokraternas Nationella Kongress framstår nu som ett mycket allvarligt misstag.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

6 reaktioner till “Statsterrorism – Donald Trump – Hillary Clinton Skapade IS tillsammans med Obama

  1. Om IS/ISIS: ”Bakgrund: Det här är IS” [Länk till SVT borttagen. Vetenskapliga partiet länkar inte och klickar inte på massmedia som, utan folkets mandat, mörkar viktiga fakta för folket]

    Hur fan någon med ett uns av förnuft kvar kan hålla på med sådant – eller ekonomiskt eller på annat sätt stödja det – övergår mitt förstånd.

    1. Jag anser inte att sannolikheten är särskilt stor att länken till SVT, som jag tagit bort, beskriver något av större värde. Anledningen är att SVT är politrukstyrt och att de politruker som idag styr SVT underkastat sig Nato som styrs av Wall street via de köpta neoconsen, Barak Obama, Hillary Clinton och deras medbrottsningar. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/01/14/f-d-wall-street-journal-redaktor-svarar-pa-vilket-ledarskap-ar-det-mest-kriminella-som-nagonsin-existerat-pa-planeten/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s