Media-avdelningen vill enbart ha kontakt med hederliga kritiska journalister

Är du redan idag en hederlig journalist, skribent, bloggare, medborgarjournalist, ex. på en tidning eller kanal som ex. värderar ekologisk hållbarhet, Sveriges väl, socialism, vetenskap, yttrandefrihet eller demokrati högt, kontakta då oss genom kommentarsfältet nedan med förslag på intervju!

Våra talespersoner behöver INTE strykas medhårs. Kritiska frågor är varmt välkomna. Media ska givetvis modigt granska partiernas politik! Detta är medias huvuduppgift, INTE att stryka oss politiker medhårs, men heller inte att dreva i saker som inte har med partipolitik att göra.

Skriftliga frågor som förberedelse inför en intervju eller bakgrund för era artiklar är också välkomna, så att vi kan förbereda talespersonen på frågorna, så att er intervju kan bli så bra som möjligt för er, era intressenter och er publik.

Vi respekterar skribenter och medier som har en god intention och försöker ta reda på Vetenskapliga partiets politik och presenterar den för publiken så objektivt och balanserat som möjligt. Ni får givetvis vara kritiska och måste inte fokusera på våra kärnfrågor, men vi vill ha rätt att dementera missförstånd, lögner eller felaktigheter i er media, ex. i ert kommentarsfält eller i en länk, ex. genom en trackback till vår egen dementi. Texter och kommentarer från partibloggen är CC0 och alltså får citeras fritt.

Kontakta oss via kommentarsfältet nedan, gärna med en krypterad Protonmail-adress, telefonnummer, förslag på tid för intervju och ev. ämnen och frågor, så kontaktar vi strax dig! (Dina kontakt-uppgifter kommer inte publiceras.)


MEN om du kallar olagliga massmord för ”missioner” och ”insatser” eller propagerar annan lögn åt en krigshetsande media, som ägs av ett oetiskt mediemonopol, eller har en historia av oetiskt beteende mot privatpersoner i Sverige, så tycker vi verkligen synd om dig och ditt eftermäle, samt misstänker även ett mindre angenämt öde, efter en Nürnbergrättegång inom en snar framtid, eftersom du då faktiskt är gravt medskyldig till lemlästning och massmord på oskyldiga barn i världen.

Även om vi tycker synd om sådana framtida öden så bojkottar vi oetisk psykopatisk girigbuks-media och deras journalister, eftersom vi vill att de ska försvinna, så att de lämnar plats för nya etiska media-kanaler och hederliga journalister för världsfred och barnens väl i hela världen, samt att alla bra journalister ska leva länge och få ett gott eftermäle.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s