Tillväxt – Intelligenta bakterier och allt mer intelligenta människor

Vi har tidigare visat det makabra med tillväxt. Nu. Detta utmärkta exempel med tillväxt av bakterier i en flaska som jag fann i ett youtube-klipp som heter ”There’s No Tomorrow (limits to growth & the future)” som förklarar att våra sötebrödsdagar nu är över, oavsett energislag.

very-clever-bacteria

De intelligenta bakterierna

Jag tar upp saken igen eftersom majoriteten av alla politiker i alla riksdagspartier, helt uppenbart, fortfarande inte fattat, trot mitt tjatande, men lallar runt likt intagna nerdrogade mentalpatienter om tillväxt, frihandel, skapa jobb och annat idiotiskt som de tror ska skapa den eviga tillväxten OCH det allra mest makabra… folket stödjer de lallande idioterna…

Eftersom jag tagit upp saken ofta nu och ingenting rimligt sker bevisar detta faktum, rent generellt, rent matematiskt, att de politiker som valts in att representera folket, samt folket som valt in dem direktdemokratiskt, fullkomligt saknar kompetens att förstå den exponentiella funktionen och ta hand om planeten.

Bakteriernas storlek var liten i filmklippet men intelligensen m.a.p. deras storlek var rimligt stor. De beslutade sig en minut i tolv att skaffa fyra flaskor till. Visserligen en bra tanke om man har intelligensen av en bakterie, likt att komma fram till skapandet av tre planeter till, men hur intelligent var det egentligen av bakterierna 2 minuter efter tolv och hur intelligent kommer folket vara nu?

gerillamarknadsföring-vetenskapliga-partiet-varningsposter-överbefolkning

Texten ovan var min uppgift. Mitt inre kall. Nu till din uppgift! Ska du evisas med att vara lika intelligent som en bakterie eller har du motivationen att nu gynna nedväxten genom att bli riktigt intelligent?

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s