Vem är egentligen ”Somar Al Naher” som skriver att ”Därför vill Putin utplåna Aleppo”?

Vem är egentligen Somar Al Naher? Frågan uppstår när jag läser Anders Romelsjös inlägg med rubriken Aftonbladet: ”Därför vill Putin utplåna Aleppo”.

Anders upplyser oss om den makabert icke-objektiva artikeln och förmodade orsaker till den, ex. att Schibstedt äger Aftonbladet numera och att Schibstedt till trettio procent ägs av amerikanska banker, men jag vill gå något längre så jag ställer in det medborgarjournalistiska siktet på Somar Al Naher.

Jag finner ingen egen beskrivning om hennes historik så jag får spekulera friskt.

På Twitter ser jag att Somar Al Naher har klistrat på sin användare de religiösa symbolerna av islam, kristendom och judendom, där alltså Islam står först, vilket gör att jag antar att hon anser sig vara muslim, tror på Demiurgen, samt att islam och profeten Muhammeds instruktioner och kulturella levnadssätt inte får kritiseras, samt att dessa går före de andra religionerna och kulturerna, enligt Muhammeds instruktioner, särskilt att de går före ex. nyateismen.

Således antar jag att hon är religiös, d.v.s. inte sekulär likt Bashar al-Assad. Kanske kan detta bero på brist på utbildning? Således är det inte helt orimligt att hon tillhör terroristorganisationen ISIS som samverkar med USA, Saudiarabien och Qatar för att störta den populäre och demokratiskt valde Bashar al-Assad, vilken här framträder i en intressant intervju med betydligt bättre nyhetshöjd än Somar Al Nahers egen artikel.

Somar Al Nahers syriska namn antyder att hon vill associeras med ”Naher_Aisha”, en statsdel i Damaskus, Syrien, sannolikt enligt samma princip som ”Al Baghdadi” sannolikt ville associeras med Baghdad eftersom han sannolikt där började rekrytera sin terror-proxy-armé.

I stadsdelen Naher Aisha befinner sig ex. Saladins mausoleum. Saladin var, likt muslimernas profet, en muslimsk krigsherre från området, typ vad Karl den tolfte är för många militanta nazister i Sverige, så detta är säkert en stadsdel som lockar extremt fascistiska militanta islamister.

Somar Al Naher själv är kanske inte farlig, men man vet inte, för det finns givetvis kvinnliga terrorister också, även om de flesta islamist-kuvade kvinnor oftast tycks fokusera mer på tillskansa sig flerbarnstillägg för att på så vis försöka sprida den extrema islamismen enligt exponentialfunktionens logik, utan minsta tanke på miljön för framtidens generationer.

Namnet ”Aisha” i statsdelens namn antyder en vördnad inför det giftermål där den 6-åriga flickan Aisha giftes bort med den 53-årige profeten Muhammed, vilken ”fullbordade” äktenskapet då hon var 9 år. Således antar jag att Somar Al Naher inte direkt gillar Lars Vilks Muhammedteckningar föreställande profeten Muhammeds ansikte på en rondellhund och inte likt ex. Ayaan Hirsi Ali är motiverad än att begå apostasi från denna religion, men kanske rentutav hyllar vad vi mentalt friska svenskar idag helst inte vill nämna för att undvika spykänslor?

Somar Al Naher, den muslimska kvinnan, får svara på den saken själv, fastän jag tror hon kommer använda taqqiyya, d.v.s. medveten vilseledning, vilket hon helt uppenbart redan gör genom Aftonbladet.

Via Flashback finner jag att Somar Al Naher anses vara en mycket otacksam individ som där har fått en hel del kommentarer. Själv hoppas jag att det blir fred i Syrien så att hon med ISIS-anhang kan resa tillbaka dit, kanske begå apostasi och sedan med tacksamhet rösta på den sekuläre Bashar al-Assad som tillsammans med sitt folk och Vladimir Putin räddat Syrien från de extrema islamistiska terroristerna.

En reaktion till “Vem är egentligen ”Somar Al Naher” som skriver att ”Därför vill Putin utplåna Aleppo”?

  1. Dessutom skulle sannolikt inte Aleppos bombas med en enda syrisk eller rysk bomb om de fascistiska terroristerna slutade gömma sig bland barn och kvinnor och istället betedde sig som riktiga män och lade ner vapnen och hissade vitt flagg nu när kriget egentligen är över. Om Aleppo jämnas med marken beror det på dumdristighet hos terroristerna, vilka likt Hitler inte vill kapitulera.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s