Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister – En grön spirituell politisk nystart av en munk ur den gröna rörelsen född 1982?

Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister går med i Valsamverkanspartiet. Det är ett parti som är mer spirituellt accepterande än Vetenskapliga partiet. Det är kul att se att partiet tagit efter Vetenskapliga partiet i mångt och mycket vad gäller Sverige, ekologi, demokrati och socialism.

Speciellt trevligt är det att de förstått poängen med enhet, samarbete och samverkan om man vill över 4%-spärren. Kanske är det just deras spiritualitet som är grunden för denna förmåga, såsom positiv meditation i balans är min? (Även om negativitet från annat håll existerar, såsom Newsvoice visar.)

Yttermera intressant är att de verkar vara för fred på riktigt och sannolikt inte kommer bli kallade för politiska horor. Nej.
Politik är inte alltid vackert. Man behöver inre mental styrka och en dos av humor så att man kan skratta åt det tragiska. Med positivitet önskar vi i Vetenskapliga partiet Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister all styrka och lycka i valet, att de kan vaska fram minst en kandidat till Valsamverkanspartiet och att de sedan klarar trycket.

5 reaktioner till “Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister – En grön spirituell politisk nystart av en munk ur den gröna rörelsen född 1982?

  1. Ja. Grön munk kan man väl kanske säga att jag är. Missade nästan detta inlägg. Märkligt att jag inte fick något meddelande att du länkat till mitt inlägg. Fann det genom att jag läste annat inlägg.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s