Resultatet av USA:s presidentval – Donald Trump vann jordskredsseger p.g.a. bl.a. Wikileaks

Här är resultatet av USA:s presidentval stat för stat. Karta över USA som visar republikanska och demokratiska stater.

Donald Trump vann en jordskredsseger i detta direktdemokratiska val. Wall streets fula medier spådde helt fel. Fulmedias massmediala spottande på honom verkar ha haft helt motsatt effekt, sannolikt eftersom spottandet kommit från den korrumperade politikeradeln och från den 1% som sitter på pengarna och som folket föraktar, den politikeradel med korrumperande anhang som INTE genomfört folkets vilja i USA.

Folket ville helt tydligt ha förändring och sannolikt inte mer av den s.k. ”muslimen” Barack Obamas fjäskande för Wall street och inte mer av Hillary Clintons förbindelser med de terrornätverk som förmodligen fött Wall streets militärindustriella komplex på bekostnad av det amerikanska folket.

När Hillary Clinton och hennes kriminella kumpaner i Demokraterna, satte käppar i hjulen för Bernie Sanders i primärvalen så grävde de sannolikt sin egen grav. Den protektionistiska demokratiske socialisten Bernie Sanders var den som förutspåddes kunna vinna bäst mot republikanerna. Demokraternas egna medarbetare fick ändå se hur ruttna ”superdelegater” valde in den kriminellt belastade och ogillade Hillary Clinton mot folkets vilja. Ett mycket odemokratiskt korrupt valsystem i DNC som straffade sig.

Med tanke på Donald Trumps slogan ”lock her up!”, d.v.s. ”lås in henne”, bör rimligen många krigshetsande demokrater i Washington-regimen nu gå i landsflykt och kanske gömma sig på något fascistiskt lands ambassad eller kanske i Saudiarabien där de nu hör hemma, med tanke på den kriminalitet de stöttat.

Att Bernie Sanders valde att stötta den kriminella kaosdrottningen, som förstört för Demokraterna, kommer han förmodligen ångra till sin död. Mitt förslag, att han skulle brutit sig ur och kört ett demokratiskt socialistiskt race tillsammans med den fredlige Jill Stein trots att hennes egna väljare tvingades taktikrösta på de andra kandidaterna, ser med dagens resultat mycket intelligent ut. Det hade inneburit den demokratiska revolution som det korrumperade ”Demokraterna” hade behövt. Detta hade kunnat stoppa både kriminaliteten och skapat fred.

Ett stort tack måste gå till alternativ media och särskilt till Wikileaks och Julian Assange och de som läckt de uppgifter som hjälpt till att avslöja Hillary Clintons kriminalitet, läckor som nu hjälpt till att sänka denna extremt kriminella Washington-regim. Det finns sannolikt en stor chans att Donald Trumps nya administration kommer avsluta Washington-regimens olagliga affärer med terroristerna i Syrien och i Irak.

Det har funnits andra kriminella regimer som ex. Bush-regimerna och Nixon-regimen, men jag tror inte att Donald Trump vill gå till historien som en kriminell president, vilket är en stor risk om han inte sköter sig nu när Wikileaks existerar. Julian Assange skriver:

”Wikileaks har åtagit sig att offentliggöra information som informerar allmänheten, även om många, särskilt de som har makten, skulle föredra att inte se det. Wikileaks måste publicera. Den måste publicera och bli fördömd.”

”Wikileaks remains committed to publishing information that informs the public, even if many, especially those in power, would prefer not to see it. WikiLeaks must publish. It must publish and be damned.”

Donald behöver heller inte vara kriminell eller korrumperad. Han har pengar nog ändå. Vi får hoppas att han själv har förstått detta och nu gör det han lovat tillsammans med den republikanska kongressen och tillsammans med USA:s folk. Kanske kan pjäsen Den Girige av Molière få honom på rätt tankar?

Valet av en protektionistisk republikansk president som skyddar USA, öppnar även upp för en protektionistisk demokratisk socialism, d.v.s. det som Vetenskapliga partiet och Bernie Sanders representerar. Vänstermannen Anders Romelsjö skriver:

”Donald Trump representerar det första draget. Han vill bygga murar mot resten av världen och ta tillbaka den tunga industrin till USA. Som kapitalist med direkta intressen vill han se en politik som är skräddarsydd för just amerikanska företag. Sänkta skatter och sänkta löner hemma och höjda tullar för utländska företag. Att regera världen tycks han inte så intresserad av.”

Denna protektionism, med tull-murar, precis som vi hade på Olof Palmes tid då arbetslösheten var 2% och arbetstiden sänktes successivt i takt med automatiseringen, skulle kunna leda till samma fredlighet som Olof Palme representerade fast i republikansk tappning.

Det skulle även kunna leda till avslutandet av terrorismen i resten av världen ifall islamisterna kan skickas tillbaka dit där de hör hemma, s.a.s. nedväxa i antal i EU och i Sverige såväl som i USA, eller låsas in permanent på mentalsjukhus utan möjlighet till avel eller fascistisk indoktrinering, med tanke på att de är emot vår fria kultur, vår yttrandefrihet och vår demokrati.

Jag föreslår samtidigt att Donald Trump förbjuder alla fascistiska skrifter och sekter som går emot fri kultur, yttrandefrihet och demokrati, vilket naturligtvis är rimligt, vilket innebär förbudet av islam i dagens form, d.v.s. med den reformering som Ayaan Hirsi Ali talar om, samt även förbudet mot boken Mein Kampf av Adolf Hitler, som även den ledde till samma typ av diktatur och fascism som vi sett i islamiska staten och i Saudiarabien. Även hat-predikningar mot andra friheter kan förbjudas.

Man kan även diskutera förbudet av de skrifter som påstår att något folk är speciellt utvalt av Gud, eller påstår att andra folk med annan tro ska kontrolleras av dem, såsom Wall streets fulmedia idag kontrollerar folken när folken plockar upp deras lögner ur brevlådan eller när folken luras att ta i skiten på armlängds avstånd i snabbköpen.

Kanske kan även Wikipedias lögnaktiga fulmedia förbjudas eftersom den försöker förvränga yttrandefriheten och vilseleda folket, precis som Wall streets fulmedia gjort i detta val. Alla dessa herrar och deras presstituerade ljugande politruk-journalister är bevisligen ett hot mot vår demokrati, eftersom en demokrati utan en objektiv balanserad bild inte kan vara en upplyst demokrati som gynnar folket självt.

Jag instämmer gladeligen med Lars Bern idag att: ”Presidentvalets största förlorare är västvärldens journalister och deras arbetsgivare inom MSM” (samtidigt som jag påtalar att hans hemsida inte går att läsa med Firefox med NoScript påslaget med bilder avstängda i about:config, även om det gick att ladda ner bloggposten till datorn och öppna den med Libre Office) Citat av Lars Bern:

”Det gamla tyska ordstävet Die dummen Schweden har blivit övertydligt manifesterat. Hela den svenska journalistkår som borde göra djupgående allsidiga och kritiska analyser har som vanligt numer, uppträtt som en fårskock och vilsefört allmänheten med starkt partisk propaganda och total ensidighet. Ingen riktig journalistik så långt ögat kunnat se. Fråga er vilken nytta vi – allmänheten – har av denna typ av journalism?”

En reaktion till “Resultatet av USA:s presidentval – Donald Trump vann jordskredsseger p.g.a. bl.a. Wikileaks

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s