Förvåning – Donald Trump lyssnar på en kvinna samtidigt som Jill Stein vill räkna om röster i tre delstater

Via Anders Romelsjö läser jag att Donald Trump har haft diskussioner med en kvinna med majors rang, en kvinna som är socialist och kongressledamot för Demokraterna. Hon heter Tulsi Gabbard. Det förvånar mig inte. Det som förvånar mig något att de gröna, via Jill Stein, som visserligen har många bra poänger i sin politik förutom klimatbluffen, nu slösar pengar på att räkna om röster i tre delstater.

Men att Donald Trump är ett så stort presidentämne beror förmodligen på att han har lärt sig vikten av att lyssna på folk i sitt arbete som företagsledare, även kritiker, så länge det framförs hövligt nog. Det verkar alltmer som om Donald Trump verkligen vill göra republikanerna populära hos precis hela folket.

Eller, nja. Sannolikt vill han inte bli populär hos vare sig hos de som följer islams sekteristiska doktriner, eller hos de kriminella som strax kommer få utvandra, eller hos rabiata kvinnor som attackerar honom ohövligt, men alltså hos vanligt hederligt folk oavsett hudfärg. Detta kan säker leda till något mycket bra på lång sikt för både USA, republikanerna och resten av världen, tror jag.

Annonser

En reaktion på ”Förvåning – Donald Trump lyssnar på en kvinna samtidigt som Jill Stein vill räkna om röster i tre delstater

  1. Ping: Den privata ryktesspridningen mot Donald Trump samt Tulsi Gabbards enkla lösning på terrorismen | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.