Förvåning – Donald Trump lyssnar på en kvinna samtidigt som Jill Stein vill räkna om röster i tre delstater

Via Anders Romelsjö läser jag att Donald Trump har haft diskussioner med en kvinna med majors rang, en kvinna som är socialist och kongressledamot för Demokraterna. Hon heter Tulsi Gabbard. Det förvånar mig inte. Det som förvånar mig något att de gröna, via Jill Stein, som visserligen har många bra poänger i sin politik förutom klimatbluffen, nu slösar pengar på att räkna om röster i tre delstater.

Men att Donald Trump är ett så stort presidentämne beror förmodligen på att han har lärt sig vikten av att lyssna på folk i sitt arbete som företagsledare, även kritiker, så länge det framförs hövligt nog. Det verkar alltmer som om Donald Trump verkligen vill göra republikanerna populära hos precis hela folket.

Eller, nja. Sannolikt vill han inte bli populär hos vare sig hos de som följer islams sekteristiska doktriner, eller hos de kriminella som strax kommer få utvandra, eller hos rabiata kvinnor som attackerar honom ohövligt, men alltså hos vanligt hederligt folk oavsett hudfärg. Detta kan säker leda till något mycket bra på lång sikt för både USA, republikanerna och resten av världen, tror jag.

2 reaktioner till “Förvåning – Donald Trump lyssnar på en kvinna samtidigt som Jill Stein vill räkna om röster i tre delstater

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s