Brev till TV-Hälsa – Tacksamhet för att ni finns. Vi länkar nu till er. – Önskar ni en intervju?

Hej TV-Hälsa!

Det gläder mig att ni presenterar alternativ med vetenskapliga underlag, ex. vad gäller cancergåtan, vilket Annika Dahlqvist skrivit om. Det behövs verkligen.

Läkemedelsindustrins kapitalistiskt grundade ovetenskap och forskningsfusk där de endast väljer den väg som ger avkastning, samt samtidigt gör allt för att motverka, svärta ner och raljera mot intressanta billiga alternativ som inte går att patentera måste motverkas effektivt.

Vi har därför valt att länkar till er med texten TV-Hälsa samt texten “TV och förklarande enkel text till naturliga hälsoval. Alternativa kostrekommendationer, intervjuer med sakkunniga, miljövänliga alternativ, samt förslag till lösningar i framtidsfrågorna.”

Önskar ni intervjua oss? Vi medverkar inte i fulmedia ej heller genom social spionprogramvara som ex. Facebook, alltså endast via alternativa medier med bra ägarstrukturer. Så om ni behöver videomaterial, ex. inför valet, kan jag gärna svara på era frågor och ladda upp detta till Youtube i den kvalitet ni önskar er, eventuellt medverka i en Skype-intervju. Jag tror att detta förmodligen kan intressera era TV-tittare och läsare då ni är intresserade av att förmedla lösningar i framtidsfrågorna, vilket Vetenskapliga partiet utgör.

Med vänliga hälsningar
Martin Gustavsson
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s