Anonymous tror sig ha bevis för att Julian Assange blivit arresterad av CIA

Enligt Yrsa Häggström, som har bloggen Bakom kulisserna, tror sig aktivister och hacker i den internationella organisationen Anonymous ha bevis för att Julian Assange blivit arresterad av CIA.

”Vi vet att Julian togs av black ops teamet som setts och bevittnats. Vi vet att människor i Wikileaks hade sina telefoner och datorer beslagtagna och dessutom hotades. Vi vet Wikileaks twitter och dess konton Free Assange Wikileaks arbetsgrupp äventyras av CIA. Vi vet att Julian inte är på ambassaden längre, och vi vet att ambassaden har hans katt, och det finns inget som säger att Julian skulle lämna sin älskade katt kvar av egen fria vilja.”

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/anonymous-bevisar-att-wikileaks-julian-assange-har-tagits-av-cia/

Vi får hoppas att Julian får en riktigt ljus och upplyst trevlig jul, ex. i den sol han så länge saknat, samt att hans katt kan skickas dit där han befinner sig.

God Jul till Julian, Wikileaks-teamet och till Anonymous-gruppen.

5 reaktioner till “Anonymous tror sig ha bevis för att Julian Assange blivit arresterad av CIA

 1. Här måste ju UFO-världen hunnit långt före det jordiskt bundna CIA. Ett enda nyhetsuppslag om den raidade ambassaden borde ju passa men är det utomjordingar så blir det ju pinsamt att presentera bilder medan om CIA hade brutit sig in skulle ett ramaskri synts i media..

  1. Klart att det kan vara fejkade nyheter. Men om lögnmedia undersöker saken eller ej beror kanske på att de hellre stoppar sig fulla med korv likt Krösamaja på politikeradelns julbord eller kanske på om de fått bruna kuvert eller ej från terror-stater. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/12/23/svensk-oversattning-brittisk-regeringsfinansierad-kanal-erbjod-journalist-17000-dollar-per-manad-for-att-producera-propaganda-for-syriska-rebeller/

   De kunde ju åtminstone undersöka om saken är falsk eller inte. Själv, slet jag mig från korven och rapporterade, i händelse av att det kanske finns en chans att det är sanning och någon journalist snappar upp saken och kan slita sig från korven.

   Om 2% av journalisterna inte låter sig mutas och de andra sväljer den korrumperade korven, blir det inga undersökningar och inga rubriker.

   Vi får väl hoppas att de korrumperade journalisterna faller i varggropen likt Krösamaja. Jag skjuter dem gärna själv i fall de framstår som varulvar utan ånger.

   Själv önskar jag mig bara att Julian Assange har det bra, men om jag känner CIA rätt har han fått ett sömnpiller upptryckt i ärslet och vaknar strax på Guantanamo, där olaglig tortyr väntar som ett varnade exempel för den som avslöjar eliten när de åker ”Lolita express” till ”orgy island” eller finns med i e-post som avslöjar dem mitt upp i ”Pizzagate”.

   Om nyheten är sann så är det väl förmodligen därför som eliten så panikartat tvingats stänga ner skiten.

   Om du rapporterar eller ej i kommentarsfälten är upp till dig. Det är en samvetsfråga.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s