Sorgligt men sant – Vi har en majoritet av militanta lärare i skolorna

Det är inte bara militanta nazister/nationalsocialister som finns i skolorna, vilket ETC menar att det finns, vilket givetvis kan vara sant, men givetvis även kan vara en politisk lögn i syfte att stödja en egen agenda. Lögnpressen ljuger ju oblygt om allt möjligt numera.

När man tittar på Antifascistisk Aktions hemsida ser det våldsamt och tatuerat ut när killarna brottas i Nordiska Motståndsrörelsen. Det är ju tydligen mode nu med tatueringar även i kapitalistiskt ägda tidningar och det apan ser vill ju apan göra, som vi alla vet. Men bilden skulle lika väl kunna vara tagen på ett antifascistiskt ungdomsläger där man tränar självförsvar och frågan är väl hur ”militant” personen från Nordiska Motståndsrörelsen egentligen är?

När man tränar kampsport brukar man gå in för att skydda sig själv och andra mot militant kriminalitet, inte attackera, även om en gummikniv givetvis kan vara inblandad, enligt egen erfarenhet av Jujutsu. Samma sak var det förr i tiden när Sverige hade ett totalförsvar och inte ett imperialistiskt ”insatsförsvar”/invasionsarmé, i vilken förutsättningen numera är att deltagarna ska längta efter att få strida i imperialismens namn tillsammans med ”de stora grabbarna”. Sveriges folk var förr beväpnat till tänderna vältränat och välutbildat, men stöttade andra länders nationella regeringar i världen fredligt mot imperialismens olagliga krig.

Följaktligen så finns det bevisligen numera militanta lärare av alla möjliga politiska sorter, ex. de militanta lärare som röstar på alla de partier som vill invadera land efter land militärt tillsammans med Nato. Alla lärare som inte röstat på V eller SD eller annat fredligt parti ex. SKP eller NMR har ju bevisligen stöttat militanta krig konstant mot andra länder på en mängd olika vis. Är det inte så? Är det inte en militant politik?

Samma sak vad gäller invandringen. Det är ju inget fokus på att hjälpa de med verkligt skyddsbehov som lämnat den militanta sekten och riskerar att bli mördade likt Ayaan Hirsi Ali eller andra som flytt den fascistiska islamismen, men snarare uppmuntran till moskébyggen och religiös huckle-kultur som förtrycker kvinnan.

T.o.m Vänsterpartiet har varit med på krigsvurmande, enligt den socialistiska/kommunistiska tidningen Proletären, och även inom Vänsterpartiet hetsas det mot Putin som hjälpt det ryska folket i östra Ukraina, samt även hjälpt demokratin i Syrien att s.a.s. ”avmilitarisera” olagliga fascistiska invasioner stödda av imperialismen.

Bilden med de välrakade herrarna och pinnen som Antifascistisk Aktion publicerat är givetvis intressant. Vad talar de om? Min fördom är att det förmodligen inte handlar om baseball, men man vet aldrig. Kan de tala om att gå med i IS för att få invadera och våldta på Natos order, för har inte alla på bilden skägg? Nej. Skämt åt sido. Men helt klart kan det handla om en konversation där de döljer en rädsla av att gå ut ensam på stadens gator. Den konflikt som byggts upp inom vänstern genom ex. Antifascistisk Aktion, vilken märkligt nog verkar stötta extrem fascistisk införsel av IS-folk, är givetvis skapad av högern och nyliberalismen som profiterar på den idag på alla folkens bekostnad.

Det resulterar naturligtvis i svensk nationell motståndsrörelse såväl som en nationell motståndsrörelse i andra länder. En enad nationell vänster mot alla typer av fascism och sekterism är naturligtvis rätt väg att gå, men det betyder likaväl att bete sig hövligt och demokratiskt. Man måste ge motstående debattör utrymme att ge sin egen syn på saken när denne angrips, eller åtminstone länka eller citera den artikeln man hänvisar till, för det stora hotet mot demokratin är inte tatuerade ungdomar med rakade huvuden.

carl_hamilton_80x80

”Hoten mot demokratin idag är över huvud taget helt normala. De går i kostym och slips.”
/ Carl Hamilton (Källa: Citat om demokrati)

När ska ni inse att Antifascistisk Aktion och Svenska Motståndsrörelsen har gemensamma intressen i kanske 90%-100% av era åsikter? Sluta slåss inbördes om överklassens allmosor! Valamverka mot överklassen! Det skulle få politikeradeln totalt skräckslagna. Jag lovar! Engagera er i det som hela den socialistiska vänstern har gemensamt! Engagera er i politiken, inte i aktionen!

plato_80x80
”De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare.”
/Platon (Källa: Citat om demokrati)

Är det ni håller på med verkligen essensen av demokratisk politik i Antifascistisk Aktion? Tänk efter nu! Avgör inte för snabbt, men avgör själva!

mahatma_gandhi_80x80

”Den exakta essensen av demokrati är att varje person representerar alla de varierade intressen som skapar nationen.”
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om demokrati)

”Demokrati är en omöjlig sak tills makten delas av alla,”…
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om demokrati)

”Evolution av demokrati är inte möjlig om vi inte är beredda att höra den andra sidan.”
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om demokrati)

”Intolerans, oartighet och hårda ord… är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi (Källa: Citat om demokrati)

Självhävdelse älskar ofta att slå på något som egentligen inte utgör dess raka motsats.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s