Pedofili – Passionerat tal av president Rodrigo Duterte mot katolska kyrkan

Filippinernas president, Rodrigo Duterte, anklagar, enligt RT, katolska kyrkan för masskorruption och en omfattande mörkläggning av sexuella övergrepp mot barn.

Duterte, som hävdar att han blev antastad av en präst på universitetet, sade att tre av hans kabinett-sekreterare också hade utsatts för övergrepp från katolikerna. I sin vrede mot katolska kyrkan, sade Duterte att kyrkan och dess biskopar var ”fulla av skit” vad gäller deras pedofili.

RT rapporterar att Duterte rådde publiken att läsa ”Altar of Secrets” (Hemlighetens altare) av Aries Rufo för att upptäcka sanningen om kyrkans tjänstemän, I ett tal riktat till de anhöriga som sörjde soldater i de Speciella insatsstyrkorna som dog i Mamasapano 2015. Duterte lovade att avgå om Rufos anklagelser var osanna. Han tillade att han kanske skriver sin egen bok om katolska kyrkan, med titeln ”Hyckleri.”

”Jag utmanar den katolska kyrkan”, sade Duterte, ”Ni är fulla av skit. Ni luktar illa, korruption och allt.” Sedan dunkade Duterte på med att kyrkan bett staten om en Japansk Statsjeep av märket ”Pajero”. “Känner ni ingen skam över er själva?”, frågade Duterte, “De är så dyra och människor har ingenting att äta” sade Duterte. “och ta mig fan, fåntrattarna [de fattiga religiösa] accepterade det” lade han till.

Men talet var tydligen inte enbart hatiskt. Duterte menade att den katolska kyrkan hade något gemensamt med honom, nämligen kvinnojakt. Duterte meddelade publiken att biskopen Teodoro Bacani hade två fruar, precis som han själv.

Under sitt tal, tog Duterte sig tid för att försvara sitt hårda krig mot narkotika. I detta krig har Duterte anklagats för utomrättsliga avrättningar. Kyrkans officiella tjänstemän är bland dem som har kritiserat den folklige presidenten för hans hållning. Biskop Broderick Pabillo uppmanade nyligen katolska kyrkan att fördömma de 6000 (eller fler) mord på narkotikahandlare som utförts under Duterte.

Duterte påminde folkmassan att han vunnit valen trots denna kyrkans varningar för honom.

Kommentar: Sannolikt är folket trötta på både pedofili och narkotikahandel som drabbar deras barn.

Jag blev uppmärksammad om nyheten via:

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/filippinerna-president-den-katolska-kyrkan-ar-ett-korrupt-pedofilnatverk/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s