Fejkade Nyheter? – 30 pedofil-politiker kan komma att arresteras av FBI

En visselblåsare från FBI berättar, enligt Your News Wire, att 30 politiker och 40 andra individer kanske kommer arresteras i Washington D.C. och i New York, i förbindelse med pedofiliskandalen som kallas för “Pizzagate”, samt att fler misstänkta är under utredning eftersom utredningen tydligen förgrenar sig ut i oväntade riktningar.

Är allt om Pizzagate fejkade nyheter? Det är svårt att veta innan FBI eventuellt gör ett tillslag och presenterar resultatet offentligt, men att FBI åtminstone lyckats fånga in några pedofiler som gett sig på oskyldiga barn är naturligtvis inte helt otroligt.

Det finns bevisligen helt makabra sekter som skär i barns genitalier och suger blod, och verkar vara stolta över det även 2017 i ett modernt vetenskapligt samhälle, en sekt som Donald Trumps egen dotter, märkligt nog, anslutit sig till, trots att hon verkar rimligt intelligent. Det finns dessutom extrema fascistiska sekter med liknande beteenden som hyllar en profet som gifte sig med en 6-åring.

Vi får hoppas att Ivanka Trump begår apostasi snart, likt Ayaan Hirsi Ali, och blir ett gott föredöme för andra kvinnor. Hittills har Iwanka endast lurats av sekten till att könsstympa ett barn. Vi får hoppas, för framtidens generationers stora nöjes skull, att det sekteristiska eländet snart kan avslutas.

Mer intressant om Pizzagate och fejkade nyheter:
http://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2016/dec/05/how-pizzagate-went-fake-news-real-problem-dc-busin/
http://www.thedailybeast.com/articles/2016/12/04/fake-news-delivers-real-gunman-to-pizzeria-caught-up-in-alt-right-fake-news.html
http://newsvoice.se/2017/02/03/pizzagate-fakta-och-spekulationer/

2 reaktioner till “Fejkade Nyheter? – 30 pedofil-politiker kan komma att arresteras av FBI

  1. Pizzagate är endast en konspirationsteori som hade samband med valet i Usa. Det som framförts om saken har varit bluff enligt samstämmiga undersökningar. Allt har blivit kollat. Politisk propaganda och fejkmedier har svinat ner hela valdebatten med lögner påhopp och påståenden som saknar grund enligt nya undersökande journalister och andra som undersökt platsen för de påstådda händelserna

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s