Glada Nyheter – Sommaren 2017 – Få en egen superhjälte hem till dig som arbetar för vår miljö, rättvisa och fred på jorden!

De elaka gnidna bankirerna och den monopolkapitalistiska politikeradeln har stulit pengar från folket genom att väldigt kvickt och slugt göra fullkomligt användbara kontanter oanvändbara. Riksbanken kräver hutlösa 100kr för att lösa in dem. Vi har själva fortfarande några gamla sedlar liggandes. Har du det också?

Spara då på dem och skicka in din adress och ditt telefonnummer till oss! Vi kommer sommaren 2017 skicka ut våra egna maskerade anonyma superhjältar runtom i Sverige för att samla in pengarna och kanske glädja barnen i din stad eller i ditt grannskap och samtidigt lura de elaka bankirerna och politikeradeln på stölden.

Riksbanken kräver dessutom en kontroll av varifrån sedlarna kommer. I vår ansökan om att lösa in ogiltiga sedlar måste vi därför så utförligt som möjligt förklara varifrån vi ursprungligen fått sedlarna och varför de inte har använts medan de var giltiga. Bifoga därför gärna även underlag som t.ex. kvitton, kontoutdrag, förklaring eller liknande som kan styrka vår insamling.

Vi kan även behöva din fullmakt för att lösa in de donerade pengarna. (Ex. ett skrivet papper med att du tillåter oss att lösa in din donation plus underskrift.) Vi publicerar inte din adress eller din förklaring och kommer inte skicka reklam till dig. Din adress ger oss enbart en fingervisning om var det är bäst för oss att uppträda och få bra publik eller var vi kan samla in donationen.

Så passa på att få ett fotografi eller en videofilm tillsammans med din egen superhjälte sommaren 2017! Fotografier på superhjältar, Youtube-klipp, donatorer och pengar samt gärna önskelistor på vad donationerna ska användas till kommer publiceras på denna blogg med er tillåtelse! Vi arbetar åt folket. Vi arbetar för dig och din familj, för dina barn och deras barnbarn i 17 generationer. Framtida rapporter på era önskningar kommer publiceras här på vår blogg.

Vi har redan några spänstiga superhjältar i tajta trikåer, men är du superhjälte eller vill bli en superhjälte som hjälper oss så kontakta oss gärna (tillsammans med ev. målsman) och berätta om dig själv och hur du tänker! Världen behöver alltid fler superhjältar. (Skicka aldrig sedlar med post så vida den inte är rekommenderad!)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s