Korruption – Rullgardinen går ned för John McCain – Tiggde om pengar från Ryssland

Där gick rullgardinen ner för McCain. Frågan är om han och liknade politiker kan åtalas i USA? Är det olagligt i USA för ledarskapet att tigga om eller ta emot pengar från främmande makt för gentjänster som kan tänkas skada USA?

”John McCain skickade ett fundraising-brev till Churkin år 2008 i vilket han tiggde pengar till sin presidentvalskampanj. Churkin svarade att varken den ryska federationen eller den ryska FN-delegationen finansierar politiska aktiviteter i andra länder.”

Frågan är väl samtidigt hur mycket muslimen Barack Obama, kaosdrottningen Clinton men även pappa och sonen Bush fick för att gynna Saudiarabien, IS och andra extrema islamistiska terrororganisationer? Det skulle naturligtvis vara jättekul om liknade läckor om svenska politiker kom ut. Då skulle man ev. kunna döma dem för landsförräderi eller folkförräderi i domstol.

True Pundit skriver att det är ytterligare märkligt att redaktionen nyligen kontaktade den ryska FN-representantens kontor i New York för en kommentar från ambassadör Vitaly Churkin om brevet från McCain varpå man fick beskedet att Churkin plötsligt och oväntat avlidit.

Kan detta vara ytterligare ett av GB-CIA:s många mord-offer?

3 reaktioner på ”Korruption – Rullgardinen går ned för John McCain – Tiggde om pengar från Ryssland

 1. Man kan aldrig med säkerhet veta vad som är sant.

  Men man bör vara övertygad om att det med stor säkerhet är stor-lögnare, manipulatöter av värsta slag och hycklare som har makten över statliga angelägenheter över offentliga institutioner och riks-medier.
  Makten måste ljuga, undandra fakta och vilseleda sina medborgare för att kunna behålla dominansen och det smakfulla ”previlegiet att styra över informationsflödet”.Det ligger i sakens natur att makten endast kan upprätthållas genom kontroll och styrning. (tills folk har fått nog)
  Den som några ggr försökt att få in debattinlägg i den borgerliga liberalpressen mot deras liberal-propagandistiska agenda och journalistik eller kan argumentera mot den politiska ledarsidan, inser snart hopplösheten i att engagera sig. Därav den pågående tidningsdöden.
  Varför övehuvud taget ta del av något som är omöjligt att påverka? Varför göra sig besväret att nå ut i maktens kananaler. Låt de asen självdö helt enkelt.

  Gilla

 2. Precis min åsikt. Sprid den och föregå själv med gott exempel! Läs inte, sprid inte! Berätta för de som undrar vad du läser istället! Så hjälper du både socialliberala och kapitalliberala presstituerade lögnare att dö ut.

  När monopolkapitalets horeri tömts ut finns det plats för nya och bättre teorier om vad som verkligen sker i samhället.

  Gilla

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s