Medicin USA – Ordet ”läkande” på ekologiska salvor kan leda till 58 år i fängelse

Enligt Kentucky Free Press går ingen säker från USA:s myndigheter, inte ens en gammal amish-farfar som använt fel ord om de ekologiska salvor han säljer till klubbmedlemmar. Amish-farfar, Sam Girod, har tydligen kastats i fängelse och åtalats av FDA (USA:s motsvarighet till Sveriges livsmedels- och läkemedelsmyndighet) för att ha kallat de ekologiska salvorna för ”läkande”.

Det är således inte för att Amish-farfar Girod har tillverkat egna ekologiska salvor i sitt hem, eller ens för att ha sålt dem till klubbmedlemmar, men således för användandet av ordet ”läkande” som han nu alltså ska buras in i 58 år. Ordet ”läkande” har förmodligen används i oräkneligt många generationer, förmodligen för att de uppfattas som just ”läkande” mot vissa åkommor, men det sticker tydligen i ögonen på FDA. Salvorna är tydligen gjorda på allmänt välkända recept, vilka tydligen har används av många, inte endast Amish-folket, i många generationer och som sannolikt kallats för ”läkande” betydligt längre än FDA existerat.

Men Amish-farfar Sam Girod har tydligen INTE varit obstinat, även om han tror fullt och fast på både sina salvor samt på Demiurgen på sitt eget Amish-vis. Nejdå. Han har faktiskt ändrat på den gamla ordalydelsen på etiketterna för att tillfredsställa FDA:s nervositet inför ordet. Det har inte hjälpt. Orsaken till yrkat fängelsestraff har sannolikt således en annan mer dold orsak.

FDA är tydligen, enligt Baxter Dmitry på Your News Wire, även ute efter fler ekologiska jordbruk i landet. Precis som Amish-farfar Sam Girod, har även dessa jordbruk etablerat privata klubbar genom vilken endast medlemmar kan köpa produkter. Som medlem kan man beställa vad som helst inkl. opastöriserad mjölk som kan skeppas direkt hem till de som vill äta ekologiskt på riktigt.

Pastörisering används av livsmedelsindustrin för att öka hållbarheten, men förstör samtidigt näringsämnen och vitaminer i livsmedlet. Pastörisering rår heller inte på sporbildande mikroorganismer. Naturliga näringsämnen och vitaminer, såväl som en sund balanserad bakterieflora, är naturligtvis bra för kroppen i rätt mängder. Det vet naturligtvis vilken läkare som helst, ex. Annika Dahlqvist, även om endast fåtalet av läkarna fokuserar på ekologisk kost i förebyggande syfte så grundligt som hon gör, t.o.m. ljuger för patienterna och påstår att maten inte har någon som helst betydelse för hälsan.

Det är rimligt att anta att FDA, ohederliga läkare och läkemedelsindustri ogillar Amishfolkets privata medlemskapsklubbar eftersom de inte står under FDA-reglering. Privata medlemskap skyddas enligt Baxter nämligen av USA:s konstitutions kontraktsklausul. Man kan enligt denna kontraktsklausul genom en klubb tydligen sälja vad man vill till vem man vill utan att staten har någon rätt att lägga sig i detta.

Men statliga myndigheter och monopol-ägd livsmedelsindustri och läkemedelsindustri ogillar förmodligen denna typ av frihet av rena girigbuks-skäl i ägarstrukturen och kommer förmodligen göra vad som helst för att stoppa människors rätt att nyttja mer ekologiska alternativ, inkl. att muta företrädare för FDA, om det så krävs att göra en gammal farfar bankrutt eller att sätta honom i fängelse i resten av hans liv. Så fungerar kapitalism i kombination med psykopati. Grattis! Du har demokrati och du har valt det!

Jag noterar samtidigt att ”läkare” som, med gott evidens, ofta gör människor mer sjuka än friska, genom sin överförskrivning av allt möjligt skadligt och onödigt, går helt fria utan något som helst straff. Nåväl. Vi får väl se om Demiurgen eller Mammon-guden får sista ordet denna gång.

Mer intressant:
https://anthropocene.live/2017/02/20/blir-vi-forgiftade-av-livsmedelsindustrin-och-lurade-av-nutritionisterna/

6 reaktioner till “Medicin USA – Ordet ”läkande” på ekologiska salvor kan leda till 58 år i fängelse

 1. Det låter märkligt. Löjligt rent utav! Även om det visar sig vara en lögn i realiteten, så kan det ju inte bli värre en ens i närheten av alla lögner som medierna och politiker ständigt matar oss med dagligen. Då skulle ju varenda politiker tidningsredaktör och media-chef sitta inspärrade på livstid för förmedlande av lögn. Det skulle ju vara märkligt om lögner skulle vara förbehållet vissa personer och inte andra.
  Påståendet låter orimligt. Därför tvivlar jag på påståendet.
  Lagen måste vara lika för alla medborgare i ett land. Förutsett att vederbörande var det.

  1. Jo. Man vet aldrig. De kan möjligtvis vara Fejkade nyheter för att marknadsföra ekologiskt.

   För att veta helt säker måste man förmodligen kontakta FDA eller domstolsväsendet i USA och fråga om fallet.

   Anledningen att jag tror att det kan vara sant är att det även i Sverige pågår en jakt på s.k. ”healers”/”helbrägdagörare” som ”läker” människor, så jag håller det inte för helt osannolikt att det pågår i ännu större omfattning, med ännu större straff, i USA.

 2. Den påstådda salvan som det skulle utdömas 58 års fängelse straff för, skulle i så fall möjligen ha orsakat något dödsfall eller stort lidande för någon, vilket inte framgår av Kentucky Free Press.

  Pressen har alltid försökt locka till sig läsare, väcka nyhetsintressen och sensationer. Då spelar det ingen roll omdet är en eller flera lögner i blaskan, eftersom det säljer bra. Lögnen är fri. Om man tjänar pengar på det må vara hänt, än sen. Det kvittar dem. Det är genomgående temat för varenda tidning som existerar på kommersiell och politisk grund världen över. Man kan ju alltid dementera saken i något litet hörn på någon sida i efterhand några dagar efter (om moralen skulle tynga redaktionen) eller om någon skulle kolla upp fakta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s