Klandervärd tabloidblaska skrämmer slag på barnfamilj och hänger ut kritiskt tänkande medborgare

Vi har länge bojkottat monopolkapitalismens journalister som säljer sig alltför billigt till sina utländska ägares globala intressen. Vi har länge vetat att Expressen och andra tidningar är i stort sett irrelevanta för varje människa som söker information om vad som verkligen pågår i världen eller ens i Sverige.

Vi hade ärligt talat nästan glömt bort den klandervärda tabloidblaskan som innehåller bedrövligt dålig journalistik. Nu måste vi ändå tyvärr nämna tidningen indirekt även om vi inte tänker länka eller läsa den eftersom vi skulle känna djup skam om vi på minsta vis skulle ge trafik eller pengar till en sådan bedrövlig och klandervärd tidning.

Anledningen att de nu ändå bör nämnas är att chefredaktören för tabloidblaskan, Thomas Mattsson, nu på fullt allvar, enligt Nordiska Motståndsrörelsen, låtit underhuggaren Diamant Salihu försöka tränga sig in oinbjuden i Fabian Fjälling hem och försökt skrämma slag på hans familj. Varför? – Jo. För att Fjälling granskat Expressens undermåliga journalistik anonymt visa Granskning Sverige. Är det sant? Jo det är sant. All tabloidjournalistik som glimmar i tidningshyllorna är verkligen inte värda dina diamanter. Skiten de skriver tål inte ens granskning. Läs mer om saken!

Erik från Granskning Sverige talar ut i en intervju med Nordiska Motståndsrörelsen.

Men det är talande att se att just läsandet och granskandet av lögnmedia resulterat i att Fabian Fjälling använder ordet ”bolsjevism” på ett nedsättande sätt precis som lögnmedia gör:

”Jag minns när den friande domen mot Mattsson offentliggjordes, då tänkte jag att detta är ren och skär bolsjevism.”

”Bolsjevism” betyder ”majoritetsman” och var en beteckning på den grupp som var i majoritet i den kommunistiska enpartidemokratin under Lenins ledarskap. De andra, minoriteten, kallades för ”mensjeviker”. Anledningen att ordet ”bolsjevik” gjorts till ett negativt ord i borgerlig press är uppenbar. Tanken på en nationell socialistisk arbetardemokrati är naturligtvis alls inte i monopolkapitalisternas intresse. Men Fjälling har helt rätt när han säger:

”Jag tror sättet att komma åt tidningen är via deras annonsörer. Man borde ringa upp dem och fråga om de verkligen vill samarbeta med en tidning som sysslar med moderna häxjakter och meddela att man inte under några omständigheter kommer att handla deras varor och tjänster förrän de drar tillbaka sina annonser.”

Men samtidigt är ju frågan om någon skulle annonsera om tidningen helt saknade läsare? Så frågan är idag om granskningen av medierna ens är intressant eller ens produktiv? Hela svenska folket vet att de förvillar, vilseleder och ljuger, så vad är anledningen att egentligen betrakta de nyheter som utgör den bedrövliga distraktion som förleder oss från viktigare nyheter?

Vi kan läsa viktigare texter och tänka viktigare tankar.
Vi kan läsa en media som skapar enhet mellan hederliga medborgare i Sverige på alla möjliga plan. Byt medier, gott folk! Läs nyheter som du känner att du kan lita mer på!

Mer intressant:
Peter Wahlbeck – Sluta kalla Expressen för hortidingen!
Tio sätt hur du blir manipulerad av eliten
Har journalister rätt att kräva svar?
Newsvoice -Intervjuar Fabian Fjälling

6 reaktioner till “Klandervärd tabloidblaska skrämmer slag på barnfamilj och hänger ut kritiskt tänkande medborgare

  1. Bra! – men jag hade tagit bort Eriks riktiga namn eftersom han vill vara skyddad. Vi förstår alla varför. För den som inte förstår: Vi lever i en diktatur där olika former av häxjakt bedrivs mot oliktänkande.

    1. Tabloidblaskan ha redan varit framme och hängt ut familjen. Namnen är hämtade från Nordiska Motståndsrörelsen som gjort en intervju med honom där med hans tillstånd. Således är namnen inte hemliga längre. De kan heller inte bli det igen. De får i så fall ges hemliga identiteter via polisen.

  2. Ja har märkt det, Fabian har det inte lätt nu och behöver allt stöd. Fulmedias journalister borde straffas och varför inte använda lika olagligt medel, så där precis på gränsen som de själva rör sig…

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s